"pardom dziś po sesji werdyk sądu, na 99% pozytywny, proszę tylko sie przyglądać kursowi,:) nie namawiam na zakup ani nie odpowiadam za informację, zobaczycie w poniedziałek, droga na 1zł otwrta"
i to jest fair ja sie pytam? bethoven tuż PRZED wyrokiem naganiał, że bedzie pozytywny i droga do 1 zeta otwarta !!!! przeczytajcie!!! czarno na białym w poniższym linku - wyżej cytat !!!! przecież to skandal !!!!!!
mnie chodzi o to, że po prostu zdążyli wyskoczyć pisząc na forum, że na 99% wyrok pozytywny i będzie 1 zeta, wprowadzając ludzi w błąd! Widziałem wtedy notowania i popyt, który się uaktywnił po tym wpisie (kurs doszedł do 50 groszy) - musieli wtedy sprzedawać, bo od razu pojawiła się ogromna podaż!
przecież tym powinny zająć się jakieś organy ścigania!!!!
Autor | bethoven [83.21.88.*] 2009-03-27 08:50
Zobacz wątki dotyczące Krosno
Zobacz profil Krosno
nie możemy jeszcze nic wiedzieć bo takowej informacji niema jeszcze na rynku:)
dziś są rozmowy z bankami, które najprawdopodobniej zakończą się pozytywnie, sąd w tedy będzie musiał stwierdzić że Krosno wyjdzie z tarapatów....
Cieszmy się ze to PEKAO a nie pół sprawne banki które są na dudzie, Pekao nie idąc na kompromis i nie umażają cześci długu strzela sobie w kolano, Bank o tym świetnie wie,tu niema watpliwości od samego początku byli za ugodą;)
Autor | bethoven [83.21.88.*] 2009-03-27 09:03
Zobacz profil Krosno
dzięki temu że to trwa tak długo, dług wobec pekao nie będzie 100mln tylko oo wiele mniej;)
więcj już wartość na akcje wzrasta....
Autor | ~aabbcc [217.74.68.*] 2009-03-27 11:55
Zobacz profil Krosno
tyle ze ja w przeciwienstwie do innych z sim mialem srednia 38 małą ilość i zdążyłem wywalić. Mialem marzenia ale juz nie mam. akcje warte od dzis 0,01 PLN ;-)
Śmieszni jesteście wszyscy szukający spisku... Każdy widział raport ostatni jaki jest i wiedział jakie ryzyko... każdy podpisuje też w umowie ze swoim biurem maklerskim o ryzyku... jeśli ktoś myśli że 100% się zarabia tak sobie na pewniaka sugerując się infami z forum albo parkietu... dajcie spokój. Jeśli ktoś nie ustawia stop lossów i gra va bank bez dywersyfikacji portfela musi się liczyć ze stratą. I odpuście bo kompromitujecie się.
Póki nie będzie likwidacji spółki, ona będzie działać, jeszcze nić nie jest przesądzone, czy była mowa, że akcje zostaną zdjęte giełdy? nie, powiem tak: ktoś nieźle zarobi na Krośnie wkrótce, a SIM mówiło, że nie będzie się udzielać na forum.
Krosno szło do góry to piali z zachwytu.. Jest ciut gorzej, nie udzielają się. To jak to jest, Tomashu? Gdzie jest honor? W sumie to czego można się spodziewać po facecie nie umiejącym poprawnie pisać i dzieciaku z Koszalina..
Postępowanie upadłościowe - zespół norm regulujących zasady wspólnego dochodzenia roszczeń wierzycieli od niewypłacalnych dłużników będących przedsiębiorcami oraz skutki ogłoszenia upadłości (postępowanie upadłościowe zostało uregulowane ustawą z dnia 28 lutego 2003 r. - "Prawo upadłościowe i naprawcze" Dz. U. z 2003 r. Nr 60, poz. 535).
Naczelną zasadą postępowania upadłościowego jest jego prowadzenie w taki sposób aby roszczenia wierzycieli mogły zostać zaspokojone w jak najwyższym stopniu, a jeśli racjonalne względy na to pozwolą - dotychczasowe przedsiębiorstwo dłużnika zostało zachowane.
Wyrok nie jest prawomocny - ruch teraz należy do Krosna.
Pożyjemy zobaczymy.
porównaj o której godzinie bethoven pisał dzisiaj, że bedzie 1 zeta i na 99% optymistyczny wyrok i o ktorej godzinie zaczął się zjazd na krosnie i przyszło nieoficjalne info o wyroku
przeanalizuj i zastanów się, a potem się wypowiadaj
Dnia 2009-03-27 o godz. 21:35 ~skandal napisał(a):
> o czym Ty mowisz ?????
porównaj o której godzinie bethoven
> pisał dzisiaj, że bedzie 1 zeta i na 99% optymistyczny
> wyrok i o ktorej godzinie zaczął się zjazd na krosnie i
> przyszło nieoficjalne info o wyroku
przeanalizuj i
> zastanów się, a potem się wypowiadaj
Nie śledziłem dalej Krosna odkąd straciłem na tej spółce ok. 30%, odrobiłem oczywiście tą stratę na innych spółkach, wiem tylko tyle na temat Pana Bankiera (już się wypowiedział na tym forum dzisiaj) jego nie wszystkie rekomendacje były trafne, np. o godz. 9:00 na IMMOEAST jednego dnia napisał, że zaczyna się korekta z 3zl na 2,5zl ;-), a kurs poszedł na 3,8zł tego samego dnia, wtedy byłem zarobiony bo wierzyłem w papier, a nie w jakieś teksty na forum, teraz samie wiecie jak stoi kurs IMMO.
Tak jak pisalem, ktoś jeszcze niezle zarobi na Krośnie i co minął tydzien i ile procent w górę ;-), a tak pisali bankrut, bankrut, każdy bankrut da zarobić cwaniaczki, czy to Duda czy Swarzędz teraz hit zimy i wiosny to Krosno ;-)
a ty synku na spadki nie namawiasz...
po to jest forum,
mieszanina prawdy z kłamstwem, hamstwa z życzliwoscią, obłudą z przyjaźnią...
wolna amerykanka, a swoja drogą doczekacie sie odkrycia kart jeszcze dzis naszego przyjaciela....
ja wierzę w spółkę jeszcze po tym jak zarząd odwołał się, bałem że tego nie zrobią,
nie wierzą aby sąd działał na szkodę polskiej gospodarki,
bo upadek krosna to nie tylko upadek tej spółki ale wielu zaleznych , tak rozwala sie gospodarkę, wiec ja pytam sie kogo reprezentuje sąd... akcjonariusze chcą aby spółka istniała. wierzyciele dajac listy intencyjne również, zarząd też, to kto jest przeciw...
kogo reprezentuje sąd ja sie pytam!!
odkupiłem swoje akcje z nadwyzką i wierząę w powrót ceny 57 gr i to niebawem
ps. nie namawiam na wzrosty, a kto nie chce niech nei kupuje, żeby nie było ze jakieś ciele nie ma swego rozumu
Panie Bankier, od okrągłego stołu tak naprawde zaczęto niszczyć polską gospodarkę, zaczęto wielką wyprzedaż która trwa nadal,cwaniaki dorobili się na prywatyzacji, nie mamy stabilnej waluty, co wg. mnie oznacza jak słaba jest nasza gospodarka. Oczywiście chciałbym, żeby Krosno istniało, firma z tradycjami, ale w obecnej sytuacji to jest jedna wielka niewiadoma, jeżeli masz te akcje to życzę powodzenia, ale gra nimi to wg. mnie duże ryzyko.
tez tak sadze kazdy swoj rozum ma ciekawie sie ma sprawa dzisiaj od samego rana cos wisialo w powietrzu mysle ze zbieraja choc moge sie mylic pozdrawiam i nie naganiam
ja właśnie z DUDY przedwczoraj na rzecz Krosna wylazłem i już kupe kasy mam do przodu,ale jeszcze tam wrócę,i czaję się na Optyka bo coś w miejscu stoi .
Ale chyba kupiles optka? bo to co naganiał OPTI to wszystko prawda, kupować póki tanio a napewno da zarobić optyk, ale na Krosno uważać, bo to już hazard na maxa gra na bankrutach.