• 14k Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Tyle dziennie może brać zarząd po spektakularnej piątkowej sesji. W poniedziałek zapewne obroty tez dopiszą więc kto wie może będą mogli brać nawet i po 20k dziennie. O ile oczywiście zdążą do 80 groszy a z tym jak wiadomo różnie może być. Wezmą to wezmą, nie wezmą to nie wezmą i też się świat nie skończy. Nie każdy zdąży wejść i jest to prawda tyleż ścisła co oczywista.
  • Re: 14k Autor: ~SL [5.173.103.*]
    Panie John Panu to Janusze powinny skrzynkę 25 letniej whisky posłać boście byli pionierem odkrywającym Polmana pona rok temu na poziomach w okolicy 46-50, i oby wszystkim dopisało szczęście jak podczas kopania złota na Alasce, niech spółka przejdzie na GPW do s80 zapakuję się jakiś fund po 3,0 i będzie cymes a jak nie to może wezwanie akwizycyjne w tej cenie ?
  • Re: 14k Autor: ~Kosmos [37.47.243.*]
    Brać Pany i Panie brać powiadam.
  • Re: 14k Autor: ~Polamniak [95.160.159.*]
    I w tym jest cały myk. Zarząd nie może teraz brać gdyż jest okres zamknięty. Mogą się jedynie przyglądać jak kurs rośnie. Skupili w ostatnim dniu 14 lutego, a następnie będą mogli ruszyć do ataku dopiero po ogłoszeniu wyników czyli 15 marca. Ci którzy rozpoczęli zakupy w piątek (16.02) zrobili to po mistrzowsku. 15 marca będzie już pozamiatane a kurs będzie w granicach 2-3 złocisze.
  • Re: 14k Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    I tak i nie - zgodnie z obowiązującą wykładnią skup akcji własnych nie jest de jure zabroniony, choć wiele spółek faktycznie z powodów ostrożnościowych go nie prowadzi w okresach zamkniętych.

https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1386599,obrot-papierami-przez-emitenta-w-okresach-zamknietych.html
  • Re: 14k Autor: ~stolcgenerallisimus [77.65.97.*]
    Teraz zgodnie z obyczajem i ceremoniałem na szambie, przystępujemy do ostrego dawania sobie w s>>>, bez znieczulenia i mydła.
  • Re: 14k Autor: ~Golas [37.47.212.*]
    Bronić 0,7 bo znów będziemy się kisić
  • Re: 14k Autor: ~wiatr_zdupy [77.65.97.*]
    Nie wiem jak wy, ale ja ogórki kisiłem jesienią.
  • Re: 14k Autor: ~gołodupiec [77.65.97.*]
    Piękne i ostre strzały padają, aż z d>>>, iskry się sypią.
  • Re: 14k Autor: ~młody [83.8.235.*]
    Ło i trol się pojawił. Coś musi być na rzeczy.
[x]
POLMAN -4,88% 0,39 2026-05-14 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.