To co przeszkadza to zaparkowane akcje [duzo] mały ff który tutaj szkodzi. Przez co nawet spekulacyjne wzrosty są utrudnione. Kompletny brak zainteresowania rynku i kiepska polityka komunikacyjna z zarządem.
Lokalne szczyty będą. Ja trzymam swoje 2k dalej. Za 30zl jestem w stanie oddać i więcej nie zaglądać. Startą czasu jest więcej okazji by zarobić a tu kiszenie.
Szkoda bo spółka fajna. Ale licza się fakty a nie chciejstwo ..
Biorąc pod uwagę fundamenty potencjał wzrostu jest bardzo duży. Nawet po wzroście o 100% od teraz wskaźniki takie jak C/Z będą atrakcyjne na tle branży gamingowej. Spółka zarabia, nie ma długów i realizuje nowe projekty. Pozostają tylkoe wspomniane kwestie techniczne związane z płynnością. Tym niemniej widać, że od paru tygodni akcje są konsekwentnie skupowane, więc myślę, że wygląda to obiecująco.
Albo różowe okulary albo nie wiem
To może was trochę sprowadzę na ziemię.
W maju 2023 kurs wyniósł lekko ponad 29zl. Od tamtej pory miesiąc w miesiąc cena akcji spadała, mamy 9 miesięcy spadków, nawet jak pojawi się tu miesiąc wzrostów to nie będę zaskoczony ale właściwie i tak jestem zawiedziony.
Bo wyskakują tu z propozycjami o popillonie czy jak tam tej gierce ma być, a zero informacji o grach dla nine66. Dwóch grach!
8 osobowy zespół a pozaczynanych projektów jak w biurze CDR. Kiedy oni to napiszą? Nie bujajcie w obłokach, i te nieszczęsne przepływy pieniężne w milionach złotych na badania rozwojowe. Mam nadzieję że dobrze to wykorzystają i dowiozą projekty przynajmniej te z umow.
Liczę w raporcie rocznym a konkretnie w komentarzu do niego na coś więcej aniżeli tylko zdania "spolka zamierza..."
Ta spółka jest ciężka.... po prostu dlatego wywaliłem 7k w zeszłym roku. Szkoda marnować czasu kiedy okazję uciekają. Zostawiłem maly pakiet w razie W. Na giełdzie żeby zarabiać trzeba spekulować a na takiej spółce można kisnąć latami a i tak przegapi większość szczyt i sprzeda w dołku.
Spoka, fundamentalnie ok. Ale to za mało:/. My jesteśmy akcjonarszami to ma rosnąć żeby drożej sprzedać a tak się nie dzieje. Powód? Opisyany powyżej
A spolka wykonała jakieś kroki od ostatniego raportu czy nie? Co mam inwestować w gniota który nie informuje jak proces nas produkcja gry, gdzie gry dla Arabów pytam?
Nic nie kupiłem i nie zamierzam z taką polityka informacyjna, modlę się o wyjście tu na zero i spadam serio. Mogłem wypchać truchło po siedemnaście to ta złotówka by mnie nie zbawola teraz to mam za duży minus i nie oddam w tej cenie mimo wszystko