• potencjał wzrostu Autor: ~reh [109.206.213.*]
    jaki jest potencjał wzrostu ? wydaje mi się ,że same dobre informację przed nami ...zysk za 2023 będzie dobrze zainwestowany
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Zrozum [5.173.120.*]
    To co przeszkadza to zaparkowane akcje [duzo] mały ff który tutaj szkodzi. Przez co nawet spekulacyjne wzrosty są utrudnione. Kompletny brak zainteresowania rynku i kiepska polityka komunikacyjna z zarządem.

Lokalne szczyty będą. Ja trzymam swoje 2k dalej. Za 30zl jestem w stanie oddać i więcej nie zaglądać. Startą czasu jest więcej okazji by zarobić a tu kiszenie.

Szkoda bo spółka fajna. Ale licza się fakty a nie chciejstwo ..
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~gracz [79.184.54.*]
    Biorąc pod uwagę fundamenty potencjał wzrostu jest bardzo duży. Nawet po wzroście o 100% od teraz wskaźniki takie jak C/Z będą atrakcyjne na tle branży gamingowej. Spółka zarabia, nie ma długów i realizuje nowe projekty. Pozostają tylkoe wspomniane kwestie techniczne związane z płynnością. Tym niemniej widać, że od paru tygodni akcje są konsekwentnie skupowane, więc myślę, że wygląda to obiecująco.
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Erj007 [37.225.87.*]
    Albo różowe okulary albo nie wiem
    To może was trochę sprowadzę na ziemię.

W maju 2023 kurs wyniósł lekko ponad 29zl. Od tamtej pory miesiąc w miesiąc cena akcji spadała, mamy 9 miesięcy spadków, nawet jak pojawi się tu miesiąc wzrostów to nie będę zaskoczony ale właściwie i tak jestem zawiedziony.

Bo wyskakują tu z propozycjami o popillonie czy jak tam tej gierce ma być, a zero informacji o grach dla nine66. Dwóch grach!

8 osobowy zespół a pozaczynanych projektów jak w biurze CDR. Kiedy oni to napiszą? Nie bujajcie w obłokach, i te nieszczęsne przepływy pieniężne w milionach złotych na badania rozwojowe. Mam nadzieję że dobrze to wykorzystają i dowiozą projekty przynajmniej te z umow.

Liczę w raporcie rocznym a konkretnie w komentarzu do niego na coś więcej aniżeli tylko zdania "spolka zamierza..."
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Misior [31.0.48.*]
    Jak to będzie roslo tak jak dzisiaj, to za 2 lata może przebijemy 20 zl :-)
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Zrozum [5.173.97.*]
    Ta spółka jest ciężka.... po prostu dlatego wywaliłem 7k w zeszłym roku. Szkoda marnować czasu kiedy okazję uciekają. Zostawiłem maly pakiet w razie W. Na giełdzie żeby zarabiać trzeba spekulować a na takiej spółce można kisnąć latami a i tak przegapi większość szczyt i sprzeda w dołku.

Spoka, fundamentalnie ok. Ale to za mało:/. My jesteśmy akcjonarszami to ma rosnąć żeby drożej sprzedać a tak się nie dzieje. Powód? Opisyany powyżej
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Erj007 [31.61.181.*]
    Czyli jednym słowem gniot. Przecież pisze. To od dawna
    A dobrales coś/sprzedales? Jakieś kroki wykonałeś prócz marudzenia?
    A spolka wykonała jakieś kroki od ostatniego raportu czy nie? Co mam inwestować w gniota który nie informuje jak proces nas produkcja gry, gdzie gry dla Arabów pytam?

Nic nie kupiłem i nie zamierzam z taką polityka informacyjna, modlę się o wyjście tu na zero i spadam serio. Mogłem wypchać truchło po siedemnaście to ta złotówka by mnie nie zbawola teraz to mam za duży minus i nie oddam w tej cenie mimo wszystko
    Mogłeś, mogłeś nic nie zrobiłeś. Musisz się nauczyć spekulować bracie :]
    Wiem następnym razem wypchne po 17 i odkupię po 14
  • Re: potencjał wzrostu Autor: ~Reh [109.206.213.*]
    Yhym
    Głową do góry, przynajmniej nie spada :]
[x]
CHERRY -0,44% 8,96 2025-09-19 16:48:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?