Uważam, że spadek zostanie prawie cały zniesiony. Tu wzrosty sa bardzo silne i gwałtowne, ale cofki równie takie same. Poziom 2.65 - 2.70 to silne wsparcie według mnie, oraz idealny moment do kupna. Kupowanie teraz to łapanie spadającego noża.
Wsparcie 3.9 wsparcie 3.5 wsparcie 2.6 sraczki dostaniecie od pisania tych bzdur.Koniec spadków w piątek i czas do góry. Parkiet wyleszczony i zaczęły się zbiory.w piątek juz powyżej 5 zl
Matematyk i Technik At . A teraz przejdźmy do tematu naszych rozważań ,czyli prymitywnych sposobów gry ,tzn. nowoczesnych zagrywek ale z żelazną logiką . Takie coś wymyślił wilczek z Central Parku ...a ja to nazwałem gierka ..na hydraulika . A dlaczego ? Poprawny odczyt wodomierza polega tylko na podaniu czarnych cyferek ,a cyferki czerwone po przecinku pomijamy .A więc po co one tam są i do czego służą jeśli są niepotrzebne. ? Wilczek spryciarz wymyślił coś bardzo ciekawego ,ponieważ doszedł do wniosku , że najprostszy sposób będzie najlepszym .Wymyślił on jak poprawnie poustawiać cyferki ? Takie pytanie Rysio postawił na Remedis ale nikt nie odgadł ?
Matematyk i Technik At . A teraz przejdźmy do tematu naszych rozważań ,czyli prymitywnych sposobów gry ,tzn. nowoczesnych zagrywek ale z żelazną logiką . Takie coś wymyślił wilczek z Central Parku ...a ja to nazwałem gierka ..na hydraulika . A dlaczego ? Poprawny odczyt wodomierza polega tylko na podaniu czarnych cyferek ,a cyferki czerwone po przecinku pomijamy .A więc po co one tam są i do czego służą jeśli są niepotrzebne. ? Wilczek spryciarz wymyślił coś bardzo ciekawego ,ponieważ doszedł do wniosku , że najprostszy sposób będzie najlepszym .Wymyślił on jak poprawnie poustawiać cyferki ? Takie pytanie Rysio postawił na Remedis ale nikt nie odgadł ?
Zanim coś napiszesz, sprawdź najpierw po ile rana zwiększał azangarzowanie w plazie od 31 stycznia do 5 lutego, gdy przyszło info ? Rozumiem, że kupował dla jaj ?
Technicy , to jak znacie to czy nie znacie ? . Belmondo rozwiązuje tę zagadkę od wczoraj jako mistrz z wilkowego stada . Belmondku pokaż ,że myślisz szybciej niż Rysio ?
Belmondeczku wilk wykorzystuje znikające cyferki . Patrzysz i nie wiesz ile ich jest ? Znowu patrzysz i nie masz już zupełnie pewności, która to jest kolejna cyferka ? Widzisz szóstkę dalej czwórkę następnie jakąś jedynkę i tu miałeś rację . Oko nie nadąża przesłać prawidłowej odpowiedzi do mózgu .
Po tym popisie wilk zaprasza do kółeczka ale graniastego - czterokanciastego aby w tym kółeczku wykorzystać perspektywę pod różnymi kątami . Tak jak już kiedyś było pisane , w tym kółeczku wszyscy trzymają się za rączki i na dany sygnał wilczka wszyscy robią bęc i kładą się na podłogę ...Technicy i znowu iluzja czyli złudzenie ..Ale jaka ?
Wilk po uprzejmym zaproszeniu wszystkich do kółeczka graniastego - czterokanciastego wie ,że to nie jest koło, ponieważ jest to sprzeczne z logiką ,
wilk rozpoczyna grę ..Wbrew wskazówkom zegara ......
Tu wystarczy spojrzeć na wykres który wyraźnie pokazuje że kurs mimo korekty jest w silnym trendzie wzrostowych, wejdźcie na biznes radar tam jak byk pisze wraz z sygnałami, silne wzrosty zawsze zapowiadają silne spadki. Kurs będzie rósł ale nie wiadomo jeszcze od jakiego poziomu i być może już nie tak gwałtownie tylko systematyczne odbieranie akcjii przed arbitrażem bądź moim zdaniem próbie ugodowej bo taka musi być zaproponowana przez Rumunie
Do tego został moim zdaniem wynajęty ragnar dostał 10 procent aby Rumunia mogła negocjować z akcjonariuszem większościowym będącym przedstawicielem. W Rumuni też są spekulanci i jak będą chcieli zarobić z chęcią odbiorą ragnarowi akcje aby sprzedać po informacjach