Cały czas ponad 3 k oglądających już od ponad tygodnia. +60 pozycji na whishlist. Potencjał ogromny. Early access zbliża się wielkimi krokami. Oj coś mi się wydaje że za niedlugo będzie się tutaj dzialo
Śmieszne jest to, że tak naprawdę MMS21 generował i generuje całkiem fajny przychód. Problemem bardziej jest, ze nie wydali żadnej innej gry w ciągu tych 2.5 roku. Myślę że Aztecs da niezłego boosta. Drugi raz streamowali i drugi raz whishlista eksplodowała wybijając o ponad 100 pozycji w 3 tygodnie, tyle oglądających stream co Aztec to MMS21 nawet chyba na premierze nie miał a przecież to dopiero demo.
Fifty/fifty. Gdyby Pitu nie weszlo w ten układ Aztec nie ujrzałby swiatła dziennego. Dziś, wobec tak dużej liczby tytułów, bez kasy na promocję, można pogrzebać najlepsze produkcje. Jeżeli będzie dalej tak żarło to i tak zarobią krocie.
Najpierw musi się Chińczykom się zwrócić 2,5 bańki, zakładając zawyżone wg mnie 50zl netto z gry (pewnie będzie 35zl) to 50 tyś sztuk sprzedanej gry. Potem już po połowie.
Rally o ponad 100 pozycji na WL też podskoczyło, niby nic na takiej dalekiej pozycji ale zawsze coś:) skonczyli stream Rally ale Aztecs dalej ciśnina xd już 430 WL
Skąd to założenie? Nawet ukrytej daty jeszcze nie ma. Widać po changelist że nieźle pracują, ale wątpię żeby teraz była premiera. Bardziej spodziewałbym się jej w okolicach czerwca