• Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~Adam [31.61.180.*]
    Ktoś wywalił

Jeśli pokażą dobre wyniki faktycznie za 1 kwartał może się ruszyć

Chyba że zmiana branży bo taka cisza ...

Gdyby chociaż zarząd kupił akcje to by to też inaczej wyglądało

A tak wielką niewiadoma
  • Re: Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~Anka [62.28.212.*]
    Po co czekać jak można kupić przynajmniej kilkadziesiąt innych spółek, które mają mocne fundamenty i rozwijają swój biznes, a przy okazji często płacą dywidendy.
    Gdybym miała ten badziew to sama bym sprzedała bo nie jest na chwilę obecną więcej wart niż 30 gr, a przy braku zwiększania skali działania to wkrótce będzie wart jeszcze mniej.
  • Re: Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~Pizza [188.146.254.*]
    Giełda lubi absurdy więc może i będzie 30 gr może

Pani Ania ma coś na sprzedaż ciekawego bo widzę że są już pierwsze efekty ograniczenia programu matematyki w szkołach :)

Chyba, że chce Pani tanio kupić

Pani kupuje mieszkanie za 600k i sprzedaje za 200k? ( Chętnie kupię od Pani coś )

Powodzenia

Gruby się uparł ale trzeba być faktycznie ślepym aby nie widzieć po ostatnich wynikach, że warto trochę akcji mieć :)

Dostałem 7501 akcji po 48 gr

Dziękuję
  • Re: Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~Anka [62.28.212.*]
    Ja nie kupuję spółek które nie mają przed soba przyszłości. Mieszkania mam dwa, ale ona wynajmuje i na razie nie zamierzam sprzedawać.
  • Re: Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~Pizza [188.146.252.*]
    Idziemy podobnie też mam dwa które wynajmuje plus dom wszystko bez kredytu jakoś idzie ale myślałem że może coś w okazyjnej cenie będzie można u Pani kupić :(

Bo przy 30 gr wycena spółki wyniosła by 3.3 mln zł

Działki które spółka posiada to wartość 2.7 mln zł

Dwie nieruchomości ponad 700m2 liczmy po cenie zakupu w 2019r. 5.3k za metr 4 mln zł

Browar 1.6 mln zł

Razem 8.3 mln zł a Pani uważa, że spółka na dzisiaj jest warta 3.3 mln zł ?

Nie liczę pozostałego majątku

Każdy kto trochę w biznesie siedzi to wie, że kupienie lokali to jedno a urządzenie i wyposażenie to drugie

Koszty które spółka poniosła w nowym lokalu i biurach to nie byli 200k tylko grubo ponad 1 mln zł i przez te koszty wyniki jakie były takie były co będzie teraz zobaczymy
  • Re: Nie ma siły ale może się doczekacie Autor: ~hmmmmmm [88.135.184.*]
    Jak szukasz ciekawych spółek, to sprawdź Smoku VDS ostatni raport vs wycena ;)
[x]
MAXIPIZZA 5,13% 0,41 2025-11-25 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.