Idą lepsze czasy dla GPW, a zwłaszcza dla WIG 20... Może za jakiś czas notowania WIG 20 zbliżą się do rekordowego 3800... 170 za Pekao to już wkrótce...
ja kupiłem kilka ładnych lat temu pekao za 131zł i wiele lat byłem na kursie sporo w plecy i jedyne co pocieszało to dywidendy co roku na których i kolega zyskał . Dziś dalej wpadają dywidendy a tu ma być rekordowa i kurs też ładnie idzie w górę . Więc oby szybko wzrosło pekao na 200zł i kolega będzie do przodu i na kursie i dywidendach
ja pisałem to o 12stej a kurs pekao o 13,56 był 170,2zł więc kto spadł i skąd ??? Tak czy siak idziemy na 200zł a dywidenda będzie wspaniałym dodatkiem i liczę na rekordowy z niej zysk
spokojnie , kolega już wyjdzie na plus i zarobi na kursie a dywidenda od pekao 19,20zł to piękna sprawa . Na dywidendach co roku był zysk więc inflacja pobita . Tak dalej niech bank się rozwija , a swoją drogą ten kolo z pis co gadał że bank zarobił 7 miliardów chyba wiedział co mówi . Ciekawe czy pójdzie siedzieć?? Dobrze że go wywalili z banku
Widać że przespali się od wczoraj i zrozumieli że 19,2zł dywidendy to ogromny bonus dla akcjonariuszy więc zaczynają kupować , a wyniki pekao kosmiczne . Kolega już jest na plus i na kursie i na dywidendach brawo . Niech pekao przebija 200zł i płaci ogromne dywidendy