• co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~hill [83.2.98.*]
    od kilku sesji możemy obserwować taki scenariusz ....... otwarcie +- 0.02zl od ceny odniesienia a później zjazd kilka\kilkanaście groszy i tak się utrzymuje przez całą sesję żeby na koniec wyjść na niewielki +

moim zdaniem śmiało cena mogłaby wzrosnąć do 4zl przed WZA na które wszyscy tak niecierpliwie czekają
  • Re: co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~boniu [83.27.139.*]
    jak to co wyrabia? trzepią leszczyków z akcji :-)))) po co kupować po 4 zł, kiedy można sporą grupę zniechęcić albo przestraszyć...
  • Re: co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~hill [83.2.98.*]
    czy aby na pewno odstraszyć? taką akcję można by zrobić w ciągu kilku sesji a to już trwa dosyć długo, dziś nawet spadło do 2.98 ale na szczęście to był dołek i już powoli odrabia. mam nadzieje że ta "akcja" nie potrwa długo bo można będzie się zacząć zastanawiać czy to aby na pewno odstraszanie czy .....

pozdrawiam cierpliwych
  • Re: co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~Moritz [89.74.158.*]
    Jakiś czas temu przestrzegałem przed wszechobecnym hurrra optymizmem, na żadnej innej spółce nie widziałem takiej liczby przypadkowych fomumowiczów, którzy ustawiali się w kolejce do salonu Volvo ( ci przypadkowi na pewno nie będą wiedzieć o co chodzi)

Pozdr!
  • Re: co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~nie świruj moritz [83.27.138.*]
    nie graj guru...hahahahahaha
    sprawa prosta popyt cofnięty ..leci masa leszcza ...nadstawiam paszczę i zassysam tonami...na tym polega profesjonalnyt skup
    kto ma cierpliwość ten wygra...pod maksimum roczne powinno być tuż przed walnym?
    naturalna cena przy tym co sie wyrabia na neti i w neti to ok.4.5 na dzisiaj!
  • Re: co ta Netia wyrabia ??? Autor: ~Moritz [89.74.158.*]
    nie świruję, zwracam uwagę na pewną powściągliwość i na aspekt zbyt szybkiego wzrostu, na który wszyscy (ja również) będziemy musieli wytrwale poczekać, czego życzę nam wszystkim
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.