od kilku sesji możemy obserwować taki scenariusz ....... otwarcie +- 0.02zl od ceny odniesienia a później zjazd kilka\kilkanaście groszy i tak się utrzymuje przez całą sesję żeby na koniec wyjść na niewielki +
moim zdaniem śmiało cena mogłaby wzrosnąć do 4zl przed WZA na które wszyscy tak niecierpliwie czekają
czy aby na pewno odstraszyć? taką akcję można by zrobić w ciągu kilku sesji a to już trwa dosyć długo, dziś nawet spadło do 2.98 ale na szczęście to był dołek i już powoli odrabia. mam nadzieje że ta "akcja" nie potrwa długo bo można będzie się zacząć zastanawiać czy to aby na pewno odstraszanie czy .....
Jakiś czas temu przestrzegałem przed wszechobecnym hurrra optymizmem, na żadnej innej spółce nie widziałem takiej liczby przypadkowych fomumowiczów, którzy ustawiali się w kolejce do salonu Volvo ( ci przypadkowi na pewno nie będą wiedzieć o co chodzi)
nie graj guru...hahahahahaha
sprawa prosta popyt cofnięty ..leci masa leszcza ...nadstawiam paszczę i zassysam tonami...na tym polega profesjonalnyt skup
kto ma cierpliwość ten wygra...pod maksimum roczne powinno być tuż przed walnym?
naturalna cena przy tym co sie wyrabia na neti i w neti to ok.4.5 na dzisiaj!
nie świruję, zwracam uwagę na pewną powściągliwość i na aspekt zbyt szybkiego wzrostu, na który wszyscy (ja również) będziemy musieli wytrwale poczekać, czego życzę nam wszystkim