No i potwierdza się to co pisałem w innym wątku. Nie wiedziałem tylko że pod inną spółką. No ale jak by nie było Prefa Bud ma 40 % udziałów. Ziemia w Kleszczewie i linia pewnie przeniesiona do nowej spółki i już Suchanek znowu spokojny.
nie przypominam sobie, informacje płyną z różnych źródeł nie wszystkie są od razu potwierdzane, od samego Suchanka przecież tego nie wiem. Fakt jest faktem że cos się dzieje, czy działka sprzedana czy wniesiona do spółki też nie wiem. A że rdzewieje to 100% prawdy.
Polecam sprawniejsze poruszanie się po ogólnodostępnych dokumentach, w których np. znajdziecie księgi wieczyste gruntów będących w posiadaniu GK PG. Ostatni taki dokument to skonsolidowane sprawozdanie finansowe za 2021 rok opublikowane na NC. Wracając do Kleszczewa.... mamy dwie księgi wieczyste z hipoteką łączną na 11.200.000 zł i ze wzmianką z 22.01.2024 r. o wpisie egzekucji. Resztę sobie dopowiedzcie sami
Ziemia w Kleszczewie nie mogła być wniesiona aportem do spółki Prefabrykacja Luboń sp. z o.o. skoro kapitał zakładowy Prefabrykacji Luboń wynosi 5 tys. zł.
Zastanawia mnie w jaki sposób Prefabrykacja Luboń ma być rentowna skoro to będzie ten sam model biznesowy realizowany na tym samym majątku produkcyjnym co w przypadku Prefy Bud? A przypomnę, że Prefa Bud złożyła wniosek o upadłość.
Po co sa nowi udziałowcy w fabryce jako wspólnicy.
Za fabryka widziałem rozpoczęte budowy kto je kontynuluje.
Prezes na mieście rozpowiada że jest niewinny.
Czy biuro na kościańskiej funkcjonuje.
Jacy i gdzie nowi wspólnicy ?
Za fabryką buduje Akropol
Prezes zawsze był niewinny. To nie przeciw niemu - to niech odda to co ukradł !
Biuro jest, siedzi tam sam.