• Będą super wyniki Autor: ~Z branży [83.16.168.*]

Za I kwartał a potem wygasa umowa opcyjna (z k. czerwca) i przy tych poziomach Euro i USD Puławy będą notowały super wyniki. Na to nałożą się oszczędnosći na tańszym gazie oraz handel limitami zanieczyszczeń (duże zyski dla Puław). a potem to już ogłoszą koniec kryzysu...
    To wciąz jeden z najmocniejszych fundamentalnie papierów na WGPW.

Pozdrawiam
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~mm [84.10.87.*]
    ukryty zlecenia kupna z cena 68, ktos laduje worek.
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~zzz [83.28.23.*]
    tak, tak tylko najpierw muszą pokryć stratę 124 mln
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~vava [83.16.168.*]
    Taką stratę opcyjną odrobią przy tych kursach w jeden kwartał, kiedy nie będą mieli opcji lub będą je mieli przy wyższym poziomie kursu.
  • Re: ostry zjazd Autor: ~mario [88.199.46.*]
    problemy z gazem dadzą się we znaki! spekulanci od poniedziałku realizują zyski i ostry zjazd w dół ok. 5-6 %! mogę się założyć!
  • Re: ostry zjazd Autor: ~Stonecold [79.186.62.*]
    Głupi nie jesteś, a zatem rada - nie zakładaj się o to.
  • do mario Autor: ~PAN AREK [83.28.82.*]
    Pewnie sprzedałes po 50 i ci szkoda że nam rośnie.Prawda jest taka że PUŁAWY to lux
    spółka,super perspektywy na przyszłość a poza tym Jakubas by nie skupował akcji
    gdyby miał topić kasę.Prognozuję 100 zeta w najbliższym czasie (przypomnę się
    na początku maja)
    POZDROWIENIA
  • Re: do mario Autor: ~Max Domin [83.22.9.*]
    PUŁAWKI LUB PUŁAPKI BADŹ PO ŁAPKACH- PATRZĄC NA CHEMIĘ NA NAJBLIŻSZY TYDZIEN ZJAZD 11-12% W DÓŁ, LECZ NIE PĘKAĆ LESZCZE MAM 4,5TYŚ PAPIERA I LICZE ŻE DO 15MAJA BEDZIE PO 75 ZŁ - Z MOICH WYLICZEŃ DO ŚWIĄT LEKKA PIPA(RYBA)
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~Max Domin [83.22.0.*]
    OK!
    Tak jak pisałem wcześniejk ten tydzień i przed świetami będzie słabo jeżeli chiodzi o Puławy ale licze że po świetach ruszy.
    Pozdrawiam
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~puławy [82.177.226.*]
    A ja przewiduje ze jeszcze jutro może być lekki spadek a od środy delikatne wzrosty
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~akcjonariusz [82.177.226.*]
    No to się Max Domin trochę przeliczyłeś widząc po dzisiejszej sesji. Wczoraj była realizacja zysków a dzisiaj to tylko skupowanie praktycznie. jeszcze tydzień, możne dwa i 80 zł przekroczone. Pozdro
  • Re: Będą super wyniki Autor: ~PAN AREK [83.28.166.*]
    Tak jak pisałem 29.03 Jakubas skupuje akcje żeby zwiększyć swoje udziały w PUŁAWACH.Ma oficjalnie 5,16%. Swoja drogą mądry gość wie że takiej promocji już nie będzie.
    Pozdrowienia dla akcjonariuszy
[x]
PULAWY 0,44% 45,50 2025-11-07 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.