• szacunek dla firmy Autor: ~zigi [195.248.254.*]
    Wielki szacunek do firmy ,ze potrafia sie przyznac do błędów i zweryfikowac koszty ,zreorganizować się.Mają cały czas zyski i jak wskazuje Prezes firmy wkrótce je zwieksza znacznie.Widąć duży szaunek do akcjonariuszy ..kurs spada nieadekwatnie do potencjału firmy.
  • Re: szacunek dla firmy Autor: ~Marek [157.25.180.*]
    Zgadza się, również o że pracują nad produktem co znajduje potwierdzenie choćby w strukturze zatrudnienia. Mam na uwadze ludzi od IT
  • Re: szacunek dla firmy Autor: ~zibi [195.248.254.*]
    kupuje w takiej cenie
  • Re: szacunek dla firmy Autor: ~insajder [46.231.152.*]
    Raczej brnęli w zaparte, a nie przyznawali się do błędów. Mam wątpliwości czy rozwój produktów, które za chwile będą w pakiecie Office czy Google coś zmieni. Core business ma tendencje spadkową i Zarząd sam to między wierszami przyznał. W tym segmencie rynku przetrwają tylko firmy, które już osiągnęły skalę albo mają sporo kasy do przepalenia. Na następnej konferencji zapewne dowiemy się o planowaniu nowej emisji.
  • Re: szacunek dla firmy Autor: alexsz [213.227.95.*]
    Firma nie jest zadłużona, maja jeszcze gotówkę, a ty gadasz o nowej emisji co nie ma racjonalnego pokrycia bo emisja to najdroższe źródło kapitału z którego korzysta się gdy nie ma juz innej możliwości
  • Re: szacunek dla firmy Autor: ~Nowy [188.146.108.*]
    Co tu się dzisiaj zadziało ?
  • Re: szacunek dla firmy Autor: ~Nowy [188.146.108.*]
    A już wiem Prezes złożył rezygnację a że ma bardzo dużo akcji to może on wychodzi ? Krótko mówiąc musi być tam niezle bagno
[x]
WOODPCKR -5,15% 2,58 2025-12-12 14:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.