Pytanie pierwsze? Ile bierzesz za każdy komentarz? Pytanie drugie? Nie widzisz tego co dzieje się tutaj od kilku miesięcy? Wystawianie na S po 20,100 akcji z różnicami po 10 groszy w tym samym czasie,i automatycznie to samo na K aby pilnować kursu. Świetnym tego przykładem był Wtorek. I pytanie ostatnie? Rozumiem ze jesteś Typowym Januszem Biznesu który kupuje akcje tak jak masa kupowała CDProjekt po 400 przed startem Cyberpunka! Właśnie o to w tym chodzi aby pewne rzeczy widzieć znacznie wcześniej aniżeli się wydarzą i wszyscy o tym już będą wiedzieć! ps.nie oczekuję odpowiedzi
Dnia 2024-02-16 o godz. 07:43 ~Kris napisał(a): > Pytanie pierwsze? Ile bierzesz za każdy komentarz? Pytanie drugie? Nie widzisz tego co dzieje się tutaj od kilku miesięcy? Wystawianie na S po 20,100 akcji z różnicami po 10 groszy w tym samym czasie,i automatycznie to samo na K aby pilnować kursu. Świetnym tego przykładem był Wtorek. I pytanie ostatnie? Rozumiem ze jesteś Typowym Januszem Biznesu który kupuje akcje tak jak masa kupowała CDProjekt po 400 przed startem Cyberpunka! Właśnie o to w tym chodzi aby pewne rzeczy widzieć znacznie wcześniej aniżeli się wydarzą i wszyscy o tym już będą wiedzieć! ps.nie oczekuję odpowiedzi
~psychiatra [5.173.149.*] 2024-02-16 20:33 Proszę ponownie nie usuwać postu.
Ty Kris jesteś ze spółdzielni teraz głównym trollem?? Nie oczekujesz odpowiedzi-to po co się wysilasz. Musiałeś błysnąć intelektem prze godziną 8.00. Nie możesz spać? Jedyny twój wpis na wpis dotyczący RDG dotyczył oprocentowania lokat bankowych i podatku belki. Tak z ciekawości spojrzałem na notowania spółki-żeby być na bieżąco i widzę oferty kupna co 2 grosze a nie co 10 groszy. Zapomniałeś co działo się w grudniu? A może masz rachunek demo i nie masz notowań? Masz podane linki i może sobie zobaczyć. Nie przeszkadzało ci naganianie na 15 zł, 30 zł, pisanie jednej osoby pod wieloma nickami. Budda, Kościuszko, ŚwiętyMikołaj, Prorok, Generał, senator, prowizor, analizator, szeryf, antydzban,motorniczy, piwnicapodbaranami, onkolog, Rozsądnyinwestor itp. Jeżeli ja jestem januszem biznesy to ty musiałeś kupować akcje po 12 zł i po 7.80 zł. Pilnowanie kursu przy takich obrotach? Fundusze pilnują? Kupuj taniej będzie. Pracoholik/konfucjusz kupuje podobno po 700 akcji nawet wtedy gdy w obrocie było mniej niż 700 akcji. A teraz wyraź swoją opinię na temat ostatniego raportu spółki. Zakładam, że będzie to twój pierwszy merytoryczny wpis ale raczej nie mam do tego złudzeń.
Dnia 2024-02-19 o godz. 08:43 ~Coś napisał(a): > Niestety Kris główny trol czyli nierozsądny pawian, baran z piwnicy czy jak on się tam teraz nazywa raczej Ci nie odpisze.
Kris wyłaź z piwnicypodbaranami. Wszyscy czekają na twój wartościowy komentarz i wnioski dotyczące raportu. Czy jesteś wilkiem z wallstreet?
Dnia 2024-02-18 o godz. 21:40 ~psychiatra napisał(a): > Dnia 2024-02-16 o godz. 07:43 ~Kris napisał(a): > > Pytanie pierwsze? Ile bierzesz za każdy komentarz? Pytanie drugie? Nie widzisz tego co dzieje się tutaj od kilku miesięcy? Wystawianie na S po 20,100 akcji z różnicami po 10 groszy w tym samym czasie,i automatycznie to samo na K aby pilnować kursu. Świetnym tego przykładem był Wtorek. I pytanie ostatnie? Rozumiem ze jesteś Typowym Januszem Biznesu który kupuje akcje tak jak masa kupowała CDProjekt po 400 przed startem Cyberpunka! Właśnie o to w tym chodzi aby pewne rzeczy widzieć znacznie wcześniej aniżeli się wydarzą i wszyscy o tym już będą wiedzieć! ps.nie oczekuję odpowiedzi > > ~psychiatra [5.173.149.*] 2024-02-16 20:33 > Proszę ponownie nie usuwać postu. > > Ty Kris jesteś ze spółdzielni teraz głównym trollem?? Nie oczekujesz odpowiedzi-to po co się wysilasz. Musiałeś błysnąć intelektem prze godziną 8.00. Nie możesz spać? > Jedyny twój wpis na wpis dotyczący RDG dotyczył oprocentowania lokat bankowych i podatku belki. Tak z ciekawości spojrzałem na notowania spółki-żeby być na bieżąco i widzę oferty kupna co 2 grosze a nie co 10 groszy. Zapomniałeś co działo się w grudniu? A może masz rachunek demo i nie masz notowań? Masz podane linki i może sobie zobaczyć. > Nie przeszkadzało ci naganianie na 15 zł, 30 zł, pisanie jednej osoby pod wieloma nickami. Budda, Kościuszko, ŚwiętyMikołaj, Prorok, Generał, senator, prowizor, analizator, szeryf, antydzban,motorniczy, piwnicapodbaranami, onkolog, Rozsądnyinwestor itp. > Jeżeli ja jestem januszem biznesy to ty musiałeś kupować akcje po 12 zł i po 7.80 zł. > Pilnowanie kursu przy takich obrotach? Fundusze pilnują? > Kupuj taniej będzie. Pracoholik/konfucjusz kupuje podobno po 700 akcji nawet wtedy gdy w obrocie było mniej niż 700 akcji. > A teraz wyraź swoją opinię na temat ostatniego raportu spółki. Zakładam, że będzie to twój pierwszy merytoryczny wpis ale raczej nie mam do tego złudzeń. > > PAMIĘTAJ O LEKACH > Przez prawie tydzień ni wyciągnąłeś żadnych wniosków. Pomogę ci. Patrz na znaki + i _. tyle to jest w twoim zasięgu buda? A teraz melduj.