Ta kupiła i coś się nie chwala bo wiedzą że jak spadnie niżej to wyjdą na thebili.Cóż forum to forum można pisać co się chce.Ale jak pójdzie na 5 zl to wszyscy będą pisać że kupili po 3.5 albo niżej. Qwa jak czytam te wpisy to sami milionerzy a na plaży jest conajmniej 100 milionów akcji w obrocie.
I czekam na info o zwiększeniu zaangażowania przez Rangora i juz widzę miny tych co zostali wyleszczoni podobnie jak tych przy kursie 2.5 jak poszło na 5 zl
Po takich malwersacjach na kursie to do jakiego poziomu by nie spadło to nikt rozumny już tego nie dotknie poza spekulantami i dobrze ponformowanymi Zydkami...
I o to chodzi żeby nikt tego nie brał. Nie będzie rano i inni płacił za akcję po 5 zl jak ulica odda po 3.Akcji na rynku mało a z każdym dniem coraz bliżej rozstrzygnięcia sporu.Spokojnie ja swoje 350 00 akcji zakopali i czekam.Teraz i tak czy 1zl w ta czy w tamtą co za różnica. Czekam na poważne transakcje a nie zabawy małych chłopcow
Spoko poczekam ważne ze takich jak ty juz tu nie będzie....A może będziesz bo jak kurs będzie po 10 to się znowu tu zlecicie.A teraz strzepywanie jak przy 2.5 chwila zastoju i ....
.
Co Ty pierdzielisz za głupoty
Tutaj mnóstwo juz zrealizowało zyski
Mnie samego stop loss wywalił przy prawie 200% zysku a teraz za połowę kapitału kupiłem akcje po 3.70 i będę kisił spokojnie do wyroku. Nawet jakbym miał czekać rok...
Nawet jak bedzie 10 lub 20% roszczenia to nie stracę
A takich jak Ty gielda zjada na śniadanie
Tak tutaj wszyscy zrealizowali zyski a zwłaszcza Ci co ostatnio kupowali akcje a patrząc na wolumeny trochę ich było. Jesteś kolejnym mitomanem leczącym kompleksy na forum podobnie jak Obserwator i jemu podobni.
Hahaha, dobre
Mitomanem mnie jeszcze nikt nie nazwał
Trwaj dziecko w tej swojej bajeczce bo szkoda mojego czasu na tłumaczenie Ci podstaw
Masz słabe nerwy to odpusc sobie giełdę bo powiem Ci to jeżeli ktoś tego jeszcze nie zrobił- jesteś tylko pożywką kapitałową dla innych
Dla mnie to ty jestes gieldowy motloch i hazardzista amator bo grac to tez trzeba umiec. MATEMATYK - ty w ogole umiesz cos wiecej poza arytmetyka jak cie stara wysle do warzywniaka?
Obrażanie widzę u Ciebie poziom wysoki
Gra na giełdzie poziom niski
Jak pisałem pożywka dla innych :)
Oby na końcu tej zabawy została Ci przynajmniej złotówka kapitału :)
U ciebie tego IQ Bozia wyjatkowo poskapila.. Dobra nie chce mi sie wiecej pisac z ludzmi pokroju neandertalczyka... Niech ci bedzie ze zarobiles tutaj miliony zlotych jesli to ci pomoze uleczyc mitomanskie ego...
Malutki człowieczku, gdzie niby napisałem dokladna kwotę ?? 200% zysku ale nie wiesz od jakiej kwoty :)
Kupowałem jak Ty pewnie trzeźwiałeś po sylwestrze
Pieniądz lubi ciszę
Co do rozmowy z Toba, wiesz dlaczego kończę??
Jak uda Ci się zrozumieć choć to zdanie to gratuluję.
Nie warto kłócić się z głupim bo wpierw sprowadzi rozmowę na swój poziom a potem pokona każdego swoim doświadczeniem
Dnia 2024-02-16 o godz. 18:46 ~matematyk napisał(a): > Malutki człowieczku, gdzie niby napisałem dokladna kwotę ?? 200% zysku ale nie wiesz od jakiej kwoty :) > > Kupowałem jak Ty pewnie trzeźwiałeś po sylwestrze > > Pieniądz lubi ciszę > > > > Co do rozmowy z Toba, wiesz dlaczego kończę?? > > Jak uda Ci się zrozumieć choć to zdanie to gratuluję. > > > > Nie warto kłócić się z głupim bo wpierw sprowadzi rozmowę na swój poziom a potem pokona każdego swoim doświadczeniem
Dalej nie ma w tobie pokory. Stanę w obronie tego malutkiego człowieczka i gwarantuje ci wielki człowieczku, że to co zarobiłeś, o ile w ogóle coś zarobiłeś oddasz z nawiązką. Mitomanów jakie to fortuny zbiły na giełdzie jest tu mnóstwo. Powodzenia.
Mam teraz średnia zakupu 3.76 i 50 tys akcji
Możemy za kilka tygodni zobaczyć gdzie skończę jeżeli tak bardzo pewny jesteś mojej straty
I co wy macie z tymi mitomanami ?? Czy wszyscy z jednego osiedla jestescie ze teraz wszędzie ich widzicie?? Ehhhh...
Dnia 2024-02-18 o godz. 11:38 ~matematyk napisał(a): > Plus widze Twoj ip 5.173 > > Czyli fabryka troll które udzielają się na każdej spółce pod wieloma nickami...
Jeżeli widzisz mój ip i to nie kompletny. To z jakiego ty jesteś osiedla biedaku. Więcej pokory do drugiego człowieka to może więcej coś w życiu osiągniesz, oprócz poniżania innych osób swoją wielkością?
Wystarczy mi początek ip aby skojarzyć mnóstwo takich
Plus póki co to jedynym obrażającym jesteś Ty...ale oczywiście tego nie widzisz..
Nie moje zadanie edukacja Ciebie. Ucinam rozmowę bo ona nigdzie nie prowadzi a szkoda mojego czasu
Pozdrawiam
No nie wierzę. To ja piszę o małych człowieczkach czy o ludziach marnujących tlen na naszej planecie? Tobie już nie pomoże żadna edukacja. Bez obioru, przypomnę się za jakiś czas, żeby udowodnić swoją rację.
Ja mysle ze on ma nawet nie 50k a 100k akcji wzietych ponizej 4 PLN. W ogole jestem zdania ze cala ulica ma wiecej akcji ponizej 4 PLN wzietych niz wynosi liczba wszystkich akcji wyemitowanych przez spolke. Ta roznica to wlasnie ich ego i mitomanstwo do kwadratu okraszone kompleksem biedy z dziecinstwa i patologicznego otoczenia. Mysle tez ze jakby kurs spadl do 2 PLN to napisze ze usrednil i ma teraz 500k akcji. Pieniazki oczywiscie wydrukowal w piwnicy i przywiozl taczka do BM...
Hahaha,daj spokój .Unikaj takich spółek,ale jeśli masz grosz na ew. stratę,to warto poćwiczyć.Przedewszystkim miej plan ,kiedy realizować zysk i ciąć stratę.Dla mnie świetna życzę udanych inwestycji,niekoniecznie w Plaze.