Witam ,
Ponieważ mnie tu zaprosiłeś , postaram się napisać coś konkretnego o forum MakoLab
i o samej spółce "-)
Przede wszystkim , przeczytałem co piszesz i w jakim stylu "-) , z braku czasu tylko najnowszy wątek "-)
Mogę to napisać , że jesteś kolego /czy moge Cię tak nazywać? / rozsądnym forumowiczem
jeśli chodzi o MakoLab. Nawet więcej , trzymaj ten styl :-) a bedzie OK "-)
Niestety masz u siebie " forumowe mendy " !!!!!!!!!!!!!!
Nie bedę wskazywał GO palcem . Sam musisz go wyeliminować , bo Ci popsuje dorobek Twojej pracy !!!!
Dużo napisałem o MLB na innym forum , i dlatego dam Wam link i poczytajcie , proszę "-)
Niestety do 01.04.2009 mam bana na tym forum , bo napisałem niepotrzebnie , że tam są same GIEŁDOMATOŁKI :-)
Może jeszcze dzisiaj spojrzę ponownie na AT dla MLB i cos Wam napiszę "-)
pozdrawiam
trzymam kciuki za Wasze dobre decyzje w inwestowaniu na GPW '-)
witam na makolabie i dziękuję za odpowiedż oraz ciekawego linka jeśli chodzi oAT to jeśli znajdziesz czas to chętnie poczytam ale spokojnie bo też zagoszczę tu na dłużej
pozdrawiam
do zetki trwała spokojna akumulacja teraz zaczyna się prawdziwa jazda zasięg nieobliczalny tak naprawdę na pewno będzie tu bardzo gorąco
dzięki za pamięć też serdecznie pozdrawiam
ps od dwóch dni wchodzę w nowy projekt który nazywa się monnari
myślę że w tym tygodniu będą tu widoczne efekty
Portfel nie dla idiotow jednak zaprzeczyl swojej nazwie
Argument hehe byl taki ze nie kupuja akcji gdyz dzisiaj wig 80 mial spadek.
Fachowcy tacy daja nam jednak zlote jaja wiec niech CNBC nada bedzie takim profesjinalista hehe
Immo tez nie spelnia ich wymagan bo juz od paru dni rosnie a oni kupouja tylko to co spada, np Energo....im imponuje hehe mimo iz ma juz spadak nastoprocentowy oid czasu jak go kupili.
Osobiście mam nadzieję, że po kilkudniowej konsolidacji będzie jeszcza jedna fala przed 5.05. Jak spadniemy poniżej 1,15 to będziemy się wybijać dopiero z poziomu 1zł.
Z drugiej strony to za dużego znaczenia nie ma, bo jak odbijaliśmy się od 0,7 to zatrzymaliśmy się dopiero po 100% wzroście. Na chwilę obecną poważnych chętnych do sprzedaży nie ma, a kupujących w przedziale 1,1-1,3 było sporo. Tak więc tylko czekać, a do tego ta spółeczka już wszystkich przyzwyczaiła. Pozdr