• I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~Realnie [31.61.236.*]
    Bardzo dobre dane finansowe przesłoniły nam oczy na informację, która Sedivio przemyciło w raporcie.
    Naj pierw wstęp ze str. 2

"W IV kwartale ubiegłego roku prowadziliśmy intensywne działania mające na celu realizację naszej strategii rozwoju na lata 2024 – 2025, opartej o założenia, które odzwierciedlają trzy kluczowe rynki, na których planujemy się dalej rozwijać. Są to, oczywiście, cyberbezpieczeństwo, e- zdrowie oraz sztuczna inteligencja."

A teraz konkret ze str. 3 :-))):

"W obszarze sztucznej inteligencji rozpoczęliśmy intensywne prace nad stworzeniem własnego narzędzia, które docelowo także podlegać może komercjalizacji. W najbliższych miesiącach będziemy informować szerzej o naszych planach i działaniach w tym zakresie."

I ktoś ma jeszcze wątpliwości czy trzymać akcje lub powiększać stan posiadania :-)))???
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Nie ma cudów, będą konsekwencje.
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~zniesmaczony [194.53.114.*]
    "prowadziliśmy intensywne działania"... "które może podlegać komercjalizacji"...
    a gdzie, k....a, KONKRETY???
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: aczuk [178.215.207.*]
    W planach, zniesmaczony. W planach.

XD
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~Akcjonariusz [37.225.62.*]
    ~zniesmaczony2024-02-15 22:08IP 194.53.114.*
    "prowadziliśmy intensywne działania"... "które może podlegać komercjalizacji"...a gdzie, k....a, KONKRETY???

Jestem zniesmaczony twoim bełkotem i żenadą jaką reprezentujesz .

Zajrzyj w raport, tym w dane finansowe, a zobaczysz konkrety.
    Zerknij na wykres a zobaczysz jak wybił z 1 zł ( a nawet poniżej 50 gr), na obecny. I wybił z uwagi na brak komitetów?

Gdyby każda spółka komunikowała się z akcjonariatem jak Sedivio i była tak rzetelną Firmą, to zapanowałaby radość i normalność na NC i GPW.

Tak więc zanim coś stworzysz na tym forum, to najpierw pomyśl jak oczywiście masz czym.
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~nowy [109.231.31.*]
    W I kwartale będzie kolejna próba emisji więc kurs będzie raczej trzymany pod niską cenę.
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~insajder [46.231.152.*]
    wygląda na to, że AI to jest raczej gwóźdź do trumny małych spółek, a nie szansa. Najpierw niech pokażą, że Cyrima jest coś warta. Jak sądzicie jakie jest prawdopodobieństwo sukcesu nowej aplikacji na rynku przy budżecie jakim dysponuje spółka?
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~Jarko [37.47.241.*]
    Lepsze pytanie jaka jest szansa na komercjalizacje i monetyzowanie. Wy wiecie swoje, rynek wie swoje, ale jak zawsze winny weflug was ktos inny
  • Re: I takie jeszcze ciekawostki z ostatniego raportu Autor: ~seebek [46.205.206.*]
    Będzie jeszcze dobrze. Było 1zl jest 10zl i to po korekcie z 17zl. A tutaj narzekała. Po ile było rok temu 6zl? Mało akcji. Wystarczy ożywienie pobytu i kilkadziesiąt procent do góry. Taki urok tej spółki. Ja jestem tutaj ponad 3 lata jestem. Więc wiem jak kurs się zachowuje. A jak ktoś liczy że co tydzień będzie rosło to jest w bledzie
[x]
SEDIVIO -1,65% 8,34 2025-12-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.