Bardzo dobre dane finansowe przesłoniły nam oczy na informację, która Sedivio przemyciło w raporcie. Naj pierw wstęp ze str. 2
"W IV kwartale ubiegłego roku prowadziliśmy intensywne działania mające na celu realizację naszej strategii rozwoju na lata 2024 – 2025, opartej o założenia, które odzwierciedlają trzy kluczowe rynki, na których planujemy się dalej rozwijać. Są to, oczywiście, cyberbezpieczeństwo, e- zdrowie oraz sztuczna inteligencja."
A teraz konkret ze str. 3 :-))):
"W obszarze sztucznej inteligencji rozpoczęliśmy intensywne prace nad stworzeniem własnego narzędzia, które docelowo także podlegać może komercjalizacji. W najbliższych miesiącach będziemy informować szerzej o naszych planach i działaniach w tym zakresie."
I ktoś ma jeszcze wątpliwości czy trzymać akcje lub powiększać stan posiadania :-)))???
Jestem zniesmaczony twoim bełkotem i żenadą jaką reprezentujesz .
Zajrzyj w raport, tym w dane finansowe, a zobaczysz konkrety.
Zerknij na wykres a zobaczysz jak wybił z 1 zł ( a nawet poniżej 50 gr), na obecny. I wybił z uwagi na brak komitetów?
Gdyby każda spółka komunikowała się z akcjonariatem jak Sedivio i była tak rzetelną Firmą, to zapanowałaby radość i normalność na NC i GPW.
Tak więc zanim coś stworzysz na tym forum, to najpierw pomyśl jak oczywiście masz czym.
wygląda na to, że AI to jest raczej gwóźdź do trumny małych spółek, a nie szansa. Najpierw niech pokażą, że Cyrima jest coś warta. Jak sądzicie jakie jest prawdopodobieństwo sukcesu nowej aplikacji na rynku przy budżecie jakim dysponuje spółka?
Będzie jeszcze dobrze. Było 1zl jest 10zl i to po korekcie z 17zl. A tutaj narzekała. Po ile było rok temu 6zl? Mało akcji. Wystarczy ożywienie pobytu i kilkadziesiąt procent do góry. Taki urok tej spółki. Ja jestem tutaj ponad 3 lata jestem. Więc wiem jak kurs się zachowuje. A jak ktoś liczy że co tydzień będzie rosło to jest w bledzie