edwardzie ,przy 9 wychodzę,byle szybko to nastąpiło i nigdy więcej słuchania,postanowiłem zbierać złom i condony,czy podobnie.Mam dość ,P. Lipka-wygrał Pan.
dobrze ,że wszedłem w cognora ,czy jak ,jedyne pocieszenie.Szkoda,że nie zamienłem tego gniota na tego "stalowego trufla".Panie Prezesie zostaje na Muzie do końca Pana albo........mego.
Zarzad raczej olewa małych, nawet na pytania od Pulsu Biznesu nie odpowiada, cóż...
Pytania do spółki MUZA
16:59 Czy brak odpowiedzi na pytania akcjonariuszy mniejszosciowych oznaczają iz społka Muza s.a. nie ma pomysłu na poprawe płynnosci akjci oraz planów rozwoju na obecny i przyszły rok ?? Jak zarzadzający traktują obecną wycene społki która jest ponizej wartosci księgowej ? Dlaczego wspołpraca z Kompapem jest tak mało intensywna ?
(na to pytanie nie ma jeszcze odpowiedzi)
2009-05-08 1. W jaki sposób spółka zamierza w przyszłości poradzić sobie z płynnością jej akcji z rynku WGPW. Niestety wszelkie wymagane czyności które poczynił zarząd nie przynoszą należytego efektu (animator, przystąpienie do programu poprawienia płaynności itd.) i społce grozi przejście na rynek 2 fix. 2. Czy społka ma jakieś plany rozwojowe na najbliższy rok 2009 które pozwolą na odczuwalne zwięszenie zysków i polepszenie wyników za 2009 i 2010 rok ?