• Kurs Autor: ~lol [51.77.148.*]
    Ale mnie kusi spuścić ten kurs na 2 zł ...tam jest.w sumie parę sztuk akcji....ale pewnie czekają na jakiegoś jelenia na taki ruch ...chcą nas wyprowadzić z równowagi. Po drugiej stronie ringowego rynku są wyjadacze więc trzeba z nimi rozegrać to cierpliwie. Wytrwałości i cierpliwości
  • Re: Kurs Autor: ~Inv [37.47.154.*]
    To zobaczymy jak to rozegrają w przyszłym tygodniu,wzrośnie przed i spadnie po raporcie, spadnie po raporcie,czy wystrzeli i wróci w ciągu miesiąca do bazy
  • Re: Kurs Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Nasz główny akcjonariusz i współzałożyciel przestaje nam ciążyć i jego kurs wystrzelił - przyczyna i pomysł na sukces podamy na tacy -> zmiana parkietu czyli za rok może 5 mamy tutaj wg mnie podobne info - cierpliwi tylko się doczekają nagrody - nie pękajcie
  • Re: Kurs Autor: ~Fryc [31.178.92.*]
    Guma mi pękła.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [177.71.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kurs Autor: ~teuman [15.220.169.*]
    szkoda, że gumy nie założyli jak cię robili
  • Re: Kurs Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Daj spokój …. szkoda nerwów
  • Re: Kurs Autor: ~Paweł [31.0.182.*]
    Spuścić to się możesz do kibla
  • Re: Kurs Autor: ~Inv [37.47.146.*]
    Jutro wyniki ,po 3 q był niezły zysk,czyżby wszystko roztrwonili że tak leci w dół
  • Re: Kurs Autor: ~Ww [31.183.148.*]
    To absolutnie bez znaczenia - obym się mylił, ale jestem ich ciekaw.
    A wyniki przed czy po sesji
  • Re: Kurs Autor: ~ArTi [5.57.194.*]
    Z reguły były późnym wieczorem. Jestem ciekaw, bo kurs jest w większej d.... niż zwykle
  • Re: Kurs Autor: ~Tt [46.113.2.*]
    Straciłem kupę kasy . Dziękuję Wam ekipo. Tfuu
  • Re: Kurs Autor: ~Fajnopis [15.220.185.*]
    Co do kasy, Kasa to ty, ten co bredził coś o jakiś "Mitkach" i nadal to robi zmieniając nicki na innych spółkach Januarego w szczególności na JRH?

Po co ci kasa, skoro rozumu nie masz? Przychodzisz na forum znowu pod innym nickiem pisać takie głupoty?
    Dam ci więc radę, sprzedaj akcje. Rozumu co prawda przez to nie odzyskasz, ale przynajmniej choć cześć kasy.
    No i... Na forum EEE cie więcej nie zobaczymy, co wyjdzie na zdrowie tobie i innym forumowiczom i posiadaczom akcji.
  • Re: Kurs Autor: ~Inv [94.154.31.*]
    Widać gdzie mają akcjonariuszy,trzymając w niepewności tych ,których interesują wyniki ,któryś sobie siedzi i śmiejac się z frajerów trzyma palec na enterze ,żalosne Friz
  • Re: Kurs Autor: ~Nysa [37.46.14.*]
    60 mln obrotu 10mln zysku
    Obroty +100%
  • Re: Kurs Autor: ~Egon [37.225.80.*]
    Piękny raport
[x]
EKIPA -3,23% 1,50 2025-11-07 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.