• quantum już nie ma Autor: ~Paulina [138.199.6.*]
    Zostałam oszukana przez brokera i ta stronę na której kazał mi inwestować quantum-ai-new2.digital-invest-club.com Nie dało się wypłacić pieniędzy, jedynie wołało o uiszczenie opłat, podatków jakieś klucze sejfu, mało tego link mi już nie działa i nawet nie mogę wejść na ich stronę. Poszłam z tym do kancelarii, teraz mecenas się tym dla mnie zajmuje i skierowała sprawę do prokuratury. Numer mecenas 503iu122ui208
  • Re: quantum już nie ma Autor: ~karola [195.158.248.*]
    apexmanagements.com może ktoś kojarzyć te stronę, sama na niej inwestowałam i ostrzegam
  • da się porządane efekty Autor: ~Konrad [85.204.78.*]
    Półtorej roku temu postanowiłem sam zacząć inwestować, trochę poczytałem na kilku stronach i forach. Znalazłem trzy strony które miały dobre całkiem dobre opinie, założyłem konta i inwestowałem na wszystkich trzech. Mam jeszcze linki do nich finartmedia.com , primeu.com i ipo-experts.com. Żadna już nie działa, ale jeśli będzie jakaś powiązana z nim, zapewne okaże się oszustwem. Na dwóch nie dało się po prostu wypłacić pieniędzy i moje konto było blokowane. Za to na finartmedia.com żądali opłaty podatku od wzbogacenia się i prowizji dla brokera. Nie wspominając już o kwotach jakie to były, nawet po uiszczeniu opłat nie otrzymałem środków. Sprawę skierowałem na drogę sądową, prosto do prokuratury, oczywiście za radą i z pomocą kancelarii, która zajmuje się postępowaniami przeciwko brokerą. Zresztą Paulina sama powinnaś wiedzieć w czym się specjalizują, skoro podałaś ich numer. Minął już rok od skierowania każdego z tych postępowaniach na drogę sądową ale dwie firmy już skończyły mnie spłacać i została już tylko jedna, a dokładnie ipo-experts.com W przeciągu trzech miesięcy już wszystko powinno się skończyć oczywiście na moją korzyść, bo została już jedna czwarta kwoty do spłacenia mnie.
  • pożądane efekty Autor: ~Konrad [85.204.78.*]
    Miało być da się osiągnąć pożądane efekty, przepraszam za pomyłkę
  • Re: quantum już nie ma Autor: ~olek [146.70.161.*]
    właśnie tez nie mogę wypłacić nic tylko z platformy innej my.swisscapital.ae swiss-capital.ae
    my.swiss-capital.ae czyli wygląda na to że oni nic mi nie wypłacą tylko sądownie coś mozna

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.