No się Henio postarał, publikujac raport przed 23:00. Gówniany raport niczym nie zaskoczył. Chociaż, nie. Zaskoczył kompletnym brakiem opisu sytuacji w jakiej spółka jest oraz brakiem planów na przyszłość. Brak mi słów.............
Na szybko przeleciałem po tym raporcie i jak widzę kolejny bez wykazania głównych akcjonariuszy Adrix Sp. z o.o. oraz Apis Tech Sp. z o.o. Wiec pytanie czy akcje zostały sprzedane, to gdzie są komunikaty albo co bardziej prawdopodobne to dorzuceni do pozostałych. Problem tylko że Adrianna Smalska posiada 100% działów w Adrix Sp. z o.o. albo posiadała to też brak komunikatów. Ta spółka to już w mule ugrzęzła na dobre, a zarząd sięgnął dna, że oni się nie wstydzą ludziom na oczy pokazywać.
Tak jak pisałem wielokrotnie, póki stary biłgorajski cap, oderwany od rzeczywistości, jest prezesem widmo siedzimy w bagnie. Jak masz krzty honoru stary capie jedź na wojnę na Ukrainę może cię jak kula dosięgnie.
Teraz już wiadomo skąd te ostatnie wzrosty i sypanie akcjami powyżej 3 gr. Ktoś wykorzystał okazję, skupił poniżej 3 gr pare setek tysięcy akcji i teraz wywala w rynek powyżej przy kursie 3,2 gr.
Jest jeden wiersz prawdziwy w tym całym raporcie - na początku bilansu, czwarta linijka od góry: