• Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Tomek [83.100.227.*]
    może być ten raport
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Tomek [83.100.227.*]
    choć du dy nie urywa w zanadrzu rozwarstwienie ,rozwodnienie akcji wychodzi na akcję 0,09 pln więc sami widzicie ,że przepłacicili po 10 gr. czekanie na następne raporty już będzie dużo niżej tak to wygląda
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    nie ma tragedii? a 5,5 bańki utopione w portfele od bankruta? radzę dobrze skupić się na liczbach
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Wybawcotymoj [78.30.80.*]
    Skąd pewność że utopione, może to przemyślana strategia. Wątpię aby to była kreatywna księgowość
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2024-02-15 o godz. 07:15 ~Wybawcotymoj napisał(a):
    > Skąd pewność że utopione, może to przemyślana strategia. Wątpię aby to była kreatywna księgowość

z matematyką i faktami chcesz się kłócić? wydali 5,5 bańki, ile mają z tej inwestycji przychodu? porównaj w raporcie, rubryki są i mozna śmiało oszacować. ile lat musi minąć aby przychód był równy wydatkom na zakup? oblicz. nie wspominając już nawet o kosztach. a teraz sprawdź ile lat i jaki odzysk z nominału mają zdrowe spółki jak kruk. podpowiem: ok. 35% nominału w max 5 lat, potem pakiet de facto zdycha. dla one solution to byłoby 35 mln w 5 lat. rok minął i ile mają? hehehe. kompromitacja. no ale jak się napalili na kilkunastoletnie przemielone portfele od bankruta jak szczerbaty na suchary, to taki jest efekt. no chyba że ten "deal" to miał być sposób na wyjęcie 5,5 bańki... pytania się mnożą...
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Tytus [88.220.104.*]
    Zerknąłem na raport coś tam zarabiają. Niektóre spółki z Newconnet w ogóle nie mają zysku i co dziwne mają większą kapitalizacja niż one. Nasuwa się pytanie bo z tego co zauważyłem to chcą emitować kolejne akcje. czym spółka chce zachęcić np. Takiego zwykłego inwestora do zakupu nowych akcji??? Ktoś coś? Gdybym nawet teraz chciał kupić akcje i załapać się na prawo poboru to aktualny kurs a cena emisyjna jest dla mnie całkowicie nieakceptowalna.. zanim Nowy papier będzie w obiegu to podejrzewam że trochę czasu minie .... w takiej sytuacji jaki jest sens mrozenia kapitalu. Do tego dochodzi Jeszce ryzyko obsuwy kursu ponieważ różnica pomiędzy aktualnym kursem a nową emisją jest znikoma... co wy na to???
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Hhhhhh [89.19.67.*]
    Też tak uważam. Raport mnie nie zachęcił do brania udziału w do druku. Kurs też nie zachęca.
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Tytus [88.220.104.*]
    Patrząc na dzisiejszy kurs moje obawy jakby się potwierdzają. Przy dodruku kurs może być jeszcze niżej.....
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Js [5.173.224.*]
    Trzymam chyba… bo jakoś sprzedający nie walą drzwiami i oknami.
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.195.*]
    Ale jesteś...
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Pipol [109.140.165.*]
    Ja też trzymam
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Dżuninio [88.220.104.*]
    Zapoznałem sie z raportem i też jakby mam obawy. W piątek kurs trochę się dźwignął ale czy to nie podbitka???. Co niektórzy piszą ze trzymają, euforia....Myślicie że jeszcze poczekać z zakupem aż podadzą po co dodruk??? Kurs śmiało może jeszcze wrócić na 11 lub 12 gr więc jak już będzie czarno na białym może wtedy coś zakupić.. co myślicie???
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Marek [89.151.36.*]
    Tu większość wisi na haku łącznie ze mną. Dokupować nie ma co bo podbitki z rzędu 10 groszy nie robią na mnie różnicy. Srednia mam 0,24 a i tak w plecy 50 %. Nie sprzedam ze stratą, najwyżej poczekam kolejne dwa lata, czas niestety mam… a kto robi inaczej to jego decyzja. Niestety, ale jedziemy na tym samym pokręconym wózku. Pozdrawiam
  • Re: Zarabiają tragedii nie ma Autor: ~Dżuninio [88.220.104.*]
    Ja w takim razie poczekam na prospekt i konkrety ze strony spółki. Patrząc na kurs jak się zachowuje może uda mi się jeszcze przed emisją załapać na jakieś t..... akcje.......
[x]
1SOLUTION 1,32% 0,09 2026-05-22 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.