• Ciekawe Autor: ~pieniądze_wyduś [31.61.248.*]
    ile dadzą radę tutaj wykręcić:)
  • Re: Ciekawe Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.58.*]
    Dużo $
  • Re: Ciekawe Autor: ~Makler [5.173.96.*]
    Da się zauważyć, że na forum pojawiło się towarzystwo wzajemnej adoracji. Czyżby spółdzielnia?
  • Re: Ciekawe Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    Jeżeli chodzi Ci o mnie czy jestem ze spółdzielni to podaj swojego maila wymienimy się kontaktami i porozmawiamy na temat giełdy. Ale osobiście nie mam za mały potencjał biznesowy aby należeć do spółdzielni.
    A druga sprawa jeżeli masz wsadzony jakiś grosz w tych akcjach. Powinieneś się cieszyć że zainteresowanie spółką rośnie. Po relacjach na forum z zimy i obrocie wolumenu jaki jest teraz powinieneś się cieszyć że jest zainteresowanie papierem a nie straszyć ludzi spółdzielniami. Taka moja uwaga. Nawet jeżeli tu siedzi spółdzielnia to trudno. Ja siedzę tu… czekam na rozwój sytuacji.
    Miejsce w rankingu popularności spółek rośnie i to mnie najbardziej w tym wszystkim interesuje. Reszta nie ma znaczenia. Dziękuję za uwagę i życzę udanych i owocnych analiz. XD
  • Re: Ciekawe Autor: ~Makler [5.173.96.*]
    Uderz w stół, a spółdzielnia się odezwie.
    Macie może grupę na FB?
    Szczerze ma to gdzieś co sobie myślisz. Ale chyba już czas na psychoanalizę u lekarza. Pamiętam że im bardziej w las tym więcej choinek. XD
  • Re: Ciekawe Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Chętnie do was dołączę. Może nawet pokażę kilka ciekawych myków jak sensownie zarobić na spółkach z NewConnect
    Leje że śmiechu. Robisz mi wieczór Makler.
  • Re: Ciekawe Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Nie chcesz zarobić, szkoda
  • Re: Ciekawe Autor: ~ZodiakalnyBaran [93.179.216.*]
    Wiesz Makler jest takie przysłowie...lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znależć....powodzenie w poszukiwaniu kolegów
    O widzę że mam kolegę którem spodobał się mój nick. Do końca miesiąca znajdziemy jeszcze pewnie tu pannę, wagę, skorpiona i kto wie co jeszcze. Skromnie dziś dwa pakiety po 76 i 77. Teraz czekamy.
[x]
HILANDER 0,00% 1,89 2026-02-17 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.