no jestem, co tam? urosło 15 groszy i co? i co z tego napisz mi jak ludzie tu brali po 2+ ?????? słucham ciebie? P.s ładnie dziś pochowali zlecenia kupna z wczoraj po 1,30.. a ci co wczoraj skubali dziś są już w plecy.. norma,. książkowe ubieranko
tak jak myślałem- ...daruj sobie te wywoływanie mnie do tablicy- jak widzisz przyszedłem, za to ty wolisz sie nie osmieszać. rozumiem. Ps. juz tu nie będe zaglądał, nie interesuje mnie to co masz mi do zakomunikowania. Tym co ubrani, życzę żeby to szambo kiedyś wybiło. Pozdrawiam.
no jestem, co tam? urosło 15 groszy i co? i co z tego napisz mi jak ludzie tu brali po 2+ ?????? słucham ciebie? P.s ładnie dziś pochowali zlecenia kupna z wczoraj po 1,30.. a ci co wczoraj skubali dziś są już w plecy.. norma,. książkowe ubieranko, zabrakło ci języka. żeby si e odnieść do kursu/ papira toaletowego,?
bede to wklejał dopoki sie odniesiesz do tematu trolu. no jestem, co tam? urosło 15 groszy i co? i co z tego napisz mi jak ludzie tu brali po 2+ ?????? słucham ciebie? P.s ładnie dziś pochowali zlecenia kupna z wczoraj po 1,30.. a ci co wczoraj skubali dziś są już w plecy.. norma,. książkowe ubieranko, zabrakło ci języka. żeby si e odnieść do kursu/ papira toaletowego,?
Bez sensu. Ladny, dlugi post Ci napisalem ale Bankier zgubil reszte tresci.
Zatem skrot. Jako jedna nielicznych spolek ma fizyczkie kase na koncie i moze spokojnie robic swoje. Zadnych pozyczek, niepewnych dotacji. Tak tak, sprawdz raporty innych spolek i zobacz kto ma kase (teraz, przy stanie tej calej branzy liczy sie tylko to, cala reszta to szum). Bredzisz ciagle o jakims ubieraniu. Zapisz sie na walne i zapytaj kto ma ile akcji, moze Ci odpowiedza. Wtedy zobaczysz kto „sypie”. Fundamenty kolego, przy dzisiejszym stanie branzy tylko fundamenty.
Słyszałem gorsze wypociny od tych. Malo ci brakuje do troli co piszą że wzrosty gwarantowane. Obraziłeś mnie bo jak uroslo 20 groszy to wywolales mnie do tablicy. Ps. Jak dla Ciebie 3 Do 5 milionów to fundamenty. To naprawdę nie mamy o czym dyskutować
Obraziles mnie jak pisales o 30gr wiec jestesmy kwita. Nie wiem co masz na mysli piszac 3 do 5 milionow, nie wiem co znaczy tez przedzial. Masz zadanie domowe, wylistuj mi spolki o podobnej wielkosci (i z tej samej branzy) na NC ktore maja na koncie kase zeby przetwac 1.5-2 najblizsze lata bez ogladania sie na emisje, pozyczki, dotacje. Mowie zupelnie serio.
Kasa na koncie na zrobienie nastepnej gry, zespol ktory potrafi robic wszystkie platformy, premiera na Sony (istniejacej gry) przed nami - tak, ja to nazwywam solidnymi fundamentami.
madmind miał na koncie 6 milionow, zrobil gre za 5 milionow, nikt gry nie kupil , teraz wzieli porzyczke 600 k ( w rok przejedli kase) . niebawem pewnie bedzie dodruk. ARTgames, to wogle wydoili pod climbera wszystkich, wiecej przykladów ci dac? nie czaruj .. z takim portfolio jak ma ta spolka to raczej s[podziewałbym sie dodruku niz milionow ze sprzedazy jakiejs dziwnej gry
Nie pytam o truchla ktore sie pompowaly jak bylo wszedzie zielono. Pytam o teraz bo branza jest bita cala.
Mowisz dziwne gry, ta „dziwna” gre MS wzial do siebie od razu, w ta „dziwna” gre zagralo ponad 300k ludzi (widziales ich podsumowanie 2023?). Oby wiecej takich „dziwnych” gier zrobili.
chciales przykladow to ci dalem, nie masz pojecia o czym piszesz. pierwsza gra z wyżej wymienionej spółki zwróciła się w kwartał jakieś kilka milionów, a ty piszesz ze truchło? mieli kase , ty to nazywasz fundamentami, i kase prze pie rdo..lili, .. dla ciebie 5 milionow to funnamenty*chyba ze na amige gre beda robili) o co ci chodzi/? moim zdaniem spolka nie warta 10 groszy, chcesz to laduj do wora.
Odpowiadasz nie na moje pytania, odpowiadasz sam sobie.
Widzisz ostatnia gra Plotow zwrocila sie w ciagu tygodnia (o czym informowali od razu). Wiec jak go jest? Tam wypas a tu „ubieraja”? :) kazda jedna twoja wypowiedz opiera sie o czas przesly (bylo, mieli, zrobili). To jest twoj podstawowy problem w mysleniu. To co bylo nie predko wroci ale tobie to wystarczy. Nie mamy o czym rozmawiac.
Nadajesz z tego samego miejsca co „Stach” i „Zorro”? :) siedzicie na jednej troll farmie? Czy jestes sam ale nie potrafisz jednoczesnie zmienic nicka i ip? :) baran skonczony.
Czas już tobie na okulary. Ja mam 89 końcówkę. Ale co sobie mnie oceniles swoją miarą to twoje. P.s. możesz sobie po mnie jechać ale kursu nie zawrocisz...
5 postow wyzej klamco obrzydliwy. Masz koncowke 84. Co? Przepiales sie do innego routera w swojen farmie troli? Busteeeeed Cytryba, Ziggi czy jak Ci tam :) pracuj pracuj trolu.
Masz niezła taktykę. Jesteś trolem A próbujesz trolla zrobić że mnie. Myślisz że ktoś po za mną czyta te twoje frazesy? Napisz mi proszę dlaczego tak jesteś za tą społeczka?
Niczego nie musze „probowac”, sam baranie sie wystawiles, Jestes za glupi nawet do troll farmy. „Ziggi 84/89” :) Czy jestem za spolka czy nie to jest moja sprawa. Na pewno jestem przeciwko tobie ale to zadanie trudne nie jest „Stachu” :)