Kibic, skąd masz taką wiedzę ile będzie do zwrotu?? Podaj jakiś link skoro o tym napisałeś ? Poręczenie 100 tys, mi to nie wygląda na dużą kasę, ale ty wiesz napewno lepiej
poręczenia były dla firm wystawiających fikcyjne faktury za urządzenia których de facto nie sprzedali hutechowi. Sprawa jest rozwojowa i jest w tej sprawie prowadzone śledztwo. Jeśli ktoś miałby kupić Hubtech to na pewno z długami. Myślisz żę znajdzie się taki ktoś ? Obyś miał rację. Jestem umoczony w te akcje od 3 lat.
Bezinteresowny i niezależny "ekspert" już wydał wyrok, chłop szypszy niż Trybunał Konstytucyjny XD A co jeśli sprawa zostanie umorzona i prezes jeszcze wyłapie odszkodowanie za niesłuszne aresztowanie? Mało to razy aparat państwowy się pomylił, a zapłacili wszyscy podatnicy? Jeszcze może się okazać, że Spółka prawidłowo wykorzystywała dotacje, ale ktoś przytulał kasę na boku i tylko on będzie zwracał. Jest dużo scenariuszy, ale naganiacze zawsze zakładają najgorszy.
Wiadomo było że nie zrewolucjonizują biotechnologicznego rynku ,nie mają potencjału ,pomysłu .Zarabianie na dotacjach i dodrukach akcji się skończyło .Jedyne co im pozostało to mieszanie mydełek ,szamponów i pasz ,ale od tej działalności znacząco kurs nie urośnie.
Dnia 2024-02-14 o godz. 11:56 ~Adam napisał(a): > Czyli zysk w raporcie jest z dotacji i dodruku akcji? Ciekawe, gdzie się uczyłeś czytać w ten sposób raporty?
Pewnie uczył się w swojej d... tam gdzie czuje się najlepiej.
Takie moje prawo. Ja mam kasę i akcje, a ty masz pracę na forum bankiera. Nie pasuje zmień zawód lub idź do pośredniaka. W wolnej chwili naucz się czytać raporty.