spieprzyli i to na wolniejszych spółkach nie widać poziomów z większą ilością graczy !!!!!! teraz musisz zapłacić by widzieć aktualnie 5 poziomów !!!!! do tej pory te 4 poniżej były opóżnione ale było widać czy stoi większa ilość osób !!!!!!! sz l a g !!!! wynoszę się z tego BM u.....!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2024-02-15 o godz. 10:22 ~Bbbb napisał(a): > U mnie działa, tylko ten kolor jakiś taki nie bardzo męski i wrukwiający. :)
Jaki masz pakiet wyświetla ci w koszyku oferty kupna sprzedaży jedna w czasie rzeczywistym i 4ry opóźnione czy tylko jedna w czasie rzeczywistym Kolor możesz zmienić w ustawieniach
WCZORAJ 1 AKTUALIZACJA DZIŚ 2 AKTUALIZACJA A BŁĄD JEST MOŻE ZABIERZCIE SIĘ DO ROBOTY PANOWIE/PANIE INFORMATYCY Z TEGO BANKU A SZEFOWIE NIECH TEŻ WEZMĄ SIĘ DO ROBOTY A NIE TYLKO DO... I MOŻE JAKAŚ INFORMACJA I PRZEPRASZAM !!!
Po ponownym zalogowaniu do eTradera jest Info ze trzeba dzwonić na Infolinie i tam przyjmą zlecenie powrotu do starych ustawień dzwoniłem i czekam na razie im sie nie spieszy
Pozmieniali pakiety notowań. W pakiecie "Plus" jest dostępna tylko jedna oferta w czasie rzeczywistym i koniec. A w pakiecie "Standard" jest 5 ofert ale z opóźnieniem. bez sensu zmiany, no ale wiadomo dlaczego.
Dnia 2024-02-16 o godz. 15:29 ~XxX napisał(a): > Pozmieniali pakiety notowań. W pakiecie "Plus" jest dostępna tylko jedna oferta w czasie rzeczywistym i koniec. A w pakiecie "Standard" jest 5 ofert ale z opóźnieniem. bez sensu zmiany, no ale wiadomo dlaczego.
Jezeli tak jest i tego nie zmienią do stanu wcześniejszego to wg mnie na tym więcej stracą niż zyskają ja szukam innego BM https://moneteo.com/rankingi/konta-maklerskie poleci ktos cos zastanawiam sie nad BOS
Dnia 2024-02-16 o godz. 15:29 ~XxX napisał(a): > Pozmieniali pakiety notowań. W pakiecie "Plus" jest dostępna tylko jedna oferta w czasie rzeczywistym i koniec. A w pakiecie "Standard" jest 5 ofert ale z opóźnieniem. bez sensu zmiany, no ale wiadomo dlaczego.
dlaczego pewnie dla tego żebyście nie zauważyli tej dystrybucji na bankach