• PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~coop [83.26.64.*]
    tam też łykają jak pelikany Inquisitora?
  • Re: PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~Ohoj [83.24.78.*]
    A masz jakieś dane? Bo steamdb to całkiem wiarygodne. Daj miejsce gdzie to napisane
  • Re: PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~coop [83.26.64.*]
    NIe mam pytam sie speców na forum .

Moze baca co wie dostał w końcu na komunie wymarzonego xboxa w tym roku.
  • Re: PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~Bacahej [83.24.10.*]
    Jestem zglaszam sie baca najpierw kupowalem po 30 pozniej po 20 po 14 po 10 teraz kupuje po 9 dzieki takim super doradzcom jak ty coop jestem zaladowany pid korek czekam na wybicie hahahahaha jeszcze tylko 20 zł i zaczne zarabiać i bendem bogac dokupie łowiec i apartamentow dziekuje eszebereke coop wy to mata głowe moge wam cos odpalic z tej inwestycji jak zaczne zarabiac narazie jestem na stracie -100 tys ale po twoich wpisach robi mi sie cieplej na duszy lepiej sie cuje słonko swieci moj boze dziekuje wam koledzy z firum ze daliscie mi cynk o tej spółce hej
  • Re: PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~coop [83.26.64.*]
    Dnia 2024-02-14 o godz. 09:05 ~Bacahej napisał(a):
    > Jestem zglaszam sie baca najpierw kupowalem po 30 pozniej po 20 po 14 po 10 teraz kupuje po 9 dzieki takim super doradzcom jak ty coop

To juz na 9 i 1o zarabiasz czego mameisz i wyzywasz prezesa naszego dobroczyńce.
    Zaraz na 14 bedziesz zarabiał a jak Serum odpali i podadzą sprzedaż na konsolach Inquisitora to kto wie może na tych 30 skasujesz godziwy zysk.

:-)))))))))
  • Re: PS Store 8 miejsce a co z xboxem Autor: ~Bacahej [83.24.10.*]
    Dzis plus 10% prezesie wolf boze po nogach cie bede całował tyle zarobie
[x]
THEDUST 0,00% 0,97 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.