Skoro tak tu wypisują że w arkuszu nie ma akcji to skąd wczoraj obrót na ponad 800 tys sztuk ? Skąd obrót od odwieszenia na poziomie całego FF skoro w arkuszu nie ma akcji ?
No i macie swój wzrost i zbieranie. Całą akcja była po to żeby wywalić 108480 akcji kupione po 57 za możliwie trochę więcej czyli w tym przypadku 625 gr i dla daytreidera jest kilka tysięcy zarobku w ciągu dnia bo tak się właśnie tutaj gra. A wy liczcie na złotówki dalej.
To co tu robisz czlowieku ? Po co poswiecasz swoj cenny czas skoro to taki syf ? Chyba ze jestes jednym z tych wy.je.banych co czekali pare lat a teraz sprzedali i wylewaja frustraje na forum.
Jestem z tych wyje banych co mają za kilka złotych i jeszcze nie sprzedali bo nie widzą sensu oddania akcji spekulanta za grosze. Do 2028 spółka będzie działać więc może się jeszcze coś wydarzyć a obserwować notowania i komentować nikt mi nie zabroni. Forum i tak nie ma żadnego wpływu na to co się dzieje na kursie. Tylko amatorzy myślą inaczej.
Forum moze wielkiego wpływu nie ma ale jakieś oddziaływanie bez watpienia jest.Rozumiem Twój ból bo sam zawisłem kiedys z jednym papierem na wieki.Ale patrzac obiektywnie czy jest sens dla duzego akcjonariusza sprzedawac teraz ,za te grosze? Skoro jest plan naprawy i firma bedzie działac,jest szansa ze wyjda z tego.Chyba ze jest cos o czym publicznie nie mowia .Zobaczymy,na razie musi sie przewalic duzo papiera w mocniejsze rece ,zeby moglo ruszyc.
Ale z czegos spłaca ? Chyba nie z powietrza ? Jakas dzialalnosc jest i obrot kasy,cos sie kreci ! Skoro widzicie te spólke w czarnych barwach to sprzedajcie cały posiadany papier i nie meczcie sie ludzie.Ja nie rozumiem takiego podejscia do akcji jak wasze-nie kupilbym papiera gdybym byl negatywnie do niego nastawiony,nie siedziałbym na forum piszac gdybym nie miał akcji danego waloru(wujki dobra rada),nie trzymałby akcji gdybym nie wierzył ze bedzie lepiej tylko sprzedalbym od razu,-A Wy robicie wszystko na odwrot. Bez komentarza
Jedna z opcji--Pamietaj ze duzi inwestorzy maja czas i pieniadze,zeby zebrac akcje musza przekonac drobnice ze nie warto trzymac akcji i skoro kurs jest odwieszony to trzeba korzystac z okazji i sie ewakuowac.Takich akcji nie robi sie w dwa dni,dobrym przykladem takiego zbierania jest intersport,zobacz co tam sie dzieje.Wzloty i upadki a nikt nie wychodzi z duzych bo sa nowi inwestorzy z ukrainy i opcja w dluzszym terminie wzrostow i poprawy rentownosci.Ale szarpia zeby slabych wytrzepac.Ta sama strategia jest tutaj.takie zbieranie potrzebuje czasu i naglych zwrotow.Takie jest moje zdanie i nie sugeruj sie tym bo moge oczywiscie sie mylic ale ja oceniam to co sie dzieje wlasnie w ten sposob.Czas pokaze,nastepny ruch to podbicie do zetki i zwalka na 0,7-0,8 ,mielenie i wyciaganie dalej papiera,chyba ze juz zebrali wystarczajaca ilosc to wtedy pompka.
Dnia 2024-02-14 o godz. 11:50 ~II napisał(a): > Ale z czegos spłaca ? Chyba nie z powietrza ? Jakas dzialalnosc jest i obrot kasy,cos sie kreci
buahahaha xD widzisz pajacu jak ty nawet prostego tekstu nie potrafisz zrozumieć. powtarzam: brak jakichkolwiek inwestycji, zero perspektyw na przyszłość. a spłaca z portfeli z tytułami wykonawczymi. dużo tego niestety nie ma.
Sam jestes pajacem i imbecyle.m marianie koniuszko-twoja nazwa mowi sama za siebie a ty ja wybrales.Skoro spolka taka zla to co tu robisz wujku dobra rada ? Zawisles pare lat temu i wylewasz żale ? Sprzedaj i sie nie mecz ,idz na lepsze spolki wszak jestes ekspertem to cos znajdziesz kmiotku.
Najlepsze jest że taki cw.el Marian Konieczko siedzi tu całymi latami ja jak ja siedziałem na spółce Lubawa bo mnie interesowało to siedziałem tydzień maksymalnie dwa tygodnie sprzedałem i zapomniałem o tej spółce a ten tu siedzi sześć lat !!! O co chodzi..:( psychol to mało powiedziane..:)