Siedzę na tej spółce już dwa lata. I czuje że 10zł będzie jeszcze w tym roku. Może tu sobie każdy hateować ile chc, ja osobiście mam ponad 5 tys akcji. Postawiłem wszystko na jedną kartę na tą spółkę. Inwestowałem już na w branżach IT i spółkach węglowych z marnym skutkiem. Jeżeli kogoś to spółka bawi to jego sprawa, uważam że dalej to jest Star Up podparty patentami poważnymi umowami i biznes planem… wchodzący dopiero w przemysł. Czas pokaże czy się myliłem.
Ja siedzę też podobnie. Mam trochę mniej. Jeszcze z emisji mam 1000akcji po 1zl Kupowałem twz i uśrednianialem poniżej poniżej 1zl ..I za Chiny nie mogłem pojąć czemu jest tak źle jak jest tak dobrze. Może wreszcie ruszmy na szczyty.
Espi tu są dobre a cena w dół cały czas plus emisja. A z ciekawostek to przypomnę że poprzedni prezes oszukał w raporcie i audyt był potrzebny. Był fund i fund uciekł. Były kontakty i też gdzieś zniknęły. Ale cały czas liczę na to że wreszcie zaświeci słońce nad graphenem. Już widziałem espi o współpracy z bmw i kosmosem więc i to traktuję jako ciekawe ale wartością każdej spółki jest zysk netto. Nie kontakty nie ebitda nie patenty tylko kasa.
@liver Ho ho ho..... to już musiałeś mocno zbiednąć, skoro spółka z 3 milionami obrotu to dla ciebie obrót uzasadniajacy stosowanie AT dokłądniej obrót 3,2 miliona. Nie, nie na jednej sesji - w ciągu ostatnich 3 miesięcy.....