On jest ameba umysłowa, co zrobił z isokiem, co z eds? Ile jeszcze projektów umoczył o których nie wiemy. Powinien pójść siedzieć, pewnie kontakty Kaczoruka uchroniły go przed odsiadką.
Ile stracił Qumak na isoku? 5ty etap to z 20mln i dodatkowo wydana kasa na piąty etap z 10mln? 30mln w plecy, toż to makrela podejmowania decyzji, super Julian, podziwiam codziennie z uśmiechem na twarzy.
Jak to się stało że trafiłeś do COMP-a? Wiem że ciągnie swój do swego i wybrałeś kolejnego pisiora. Dziwię się tylko że Kaczoruk pozwolił na to, zwolnił swojego pieska? Daj głos, wiem że nie dasz bo nie masz pozwolenia swojego pana Kaczoruka. Za jakiś czas każdy pisior będzie mógł powiedzieć Julianek? Miałem, pamiętam….
Prawy jak pisior. Julianek to mały kłamczuszek, widziałem jego cv, w qumaku wpisał sobie rebranding czy coś ale zapomniał o swoich dużych projektach jak isok czy eds. W próchniku wpisał sobie próba ratowania spółki ale jej nie trzeba było ratować jak przejmował kierownictwo w niej.
Julian, ja nie wiem co ty w tym isoku zrobiłeś że Ciebie prokuratura prześladowała. Coś musiałeś spektakularnie spitolic, co to bylo? Przyznaj się, przyznaj, opowiedz wszystkim jaki wałek zrobiłeś.
Chciałbym obserwować Kutrzebe jak nic w isoku mu nie wyszło, jak zamawiający odmówił mu, jak go prokurator ścigał, jak umoczył tyle pieniędzy. To bezcenny widok, wielka szkoda że tego nie widziałem.
Czy Ty Julian wiedziałeś o tym że masz już 6 miesięcy spóźnienia z oddaniem isoka jak zdecydowałeś się odsunąć gispartnera z projektu? Może nikt Ci nie powiedział o tym?
Może zamiast szukać rozwiązań swoich problemów w kościele to warto się przejść do biblioteki?
Przyznaj się, przyznaj, mów wszystko jak na spowiedzi w dąbrowie górniczej. Co to za przyjemności cię spotkały z prokuratorem? Były jakieś macanki ewentualnie sondowanie analne?
Do właściciela Comp na jakiej podstawie akcjonariusze Elzab dostali tak mało akcji firmy Comp to jest zwykle oszustwo zaniżyć kurs Elzab a potem go wycofać