• Nikos Autor: ~KochamCie [163.5.241.*]
    Czy dali już Julianowi Kutrzebie coś robić czy jeszcze się uczy?
  • Re: Nikos Autor: ~Ameba [194.32.120.*]
    On jest ameba umysłowa, co zrobił z isokiem, co z eds? Ile jeszcze projektów umoczył o których nie wiemy. Powinien pójść siedzieć, pewnie kontakty Kaczoruka uchroniły go przed odsiadką.
  • Re: Nikos Autor: ~2137 [188.212.135.*]
    Ile stracił Qumak na isoku? 5ty etap to z 20mln i dodatkowo wydana kasa na piąty etap z 10mln? 30mln w plecy, toż to makrela podejmowania decyzji, super Julian, podziwiam codziennie z uśmiechem na twarzy.
  • Re: Nikos Autor: ~Cwel [194.32.120.*]
    Jak tam eDŚ? 30mln rezerwy na projekt? Ile byliście w plecy 20mln?

Kutrzeba pozdrów swojego pana Kaczoruka. Jeszcze trochę takich projektów i kiedyś uszczęśliwisz jakiegoś mężczyznę.
  • Re: Nikos Autor: ~Belzebub [194.32.120.*]
    Jak to się stało że trafiłeś do COMP-a? Wiem że ciągnie swój do swego i wybrałeś kolejnego pisiora. Dziwię się tylko że Kaczoruk pozwolił na to, zwolnił swojego pieska? Daj głos, wiem że nie dasz bo nie masz pozwolenia swojego pana Kaczoruka. Za jakiś czas każdy pisior będzie mógł powiedzieć Julianek? Miałem, pamiętam….
  • Re: Nikos Autor: ~Oksymoron [185.192.71.*]
    Prawy jak pisior. Julianek to mały kłamczuszek, widziałem jego cv, w qumaku wpisał sobie rebranding czy coś ale zapomniał o swoich dużych projektach jak isok czy eds. W próchniku wpisał sobie próba ratowania spółki ale jej nie trzeba było ratować jak przejmował kierownictwo w niej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.32.120.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nikos Autor: ~Wieprz [178.239.198.*]
    Jak był w zarządzie onetu to mawiał o sobie że jest magnatem medialnym, ego w jego mniemaniu to kosmos, w mniemaniu innych to fantasta.
  • Re: Nikos Autor: ~NaKreml [82.118.29.*]
    Kutrieba, te 60mln to 1.4mld rubli po dzisiejszym kursie jakbyś nie mógł sobie sam przeliczyć.
  • Re: Nikos Autor: ~Pisiory [185.192.70.*]
    Mam wierszyk do Ciebie Julian:

Na górze róże, na dole bez,
    Małpa po lobotomii radzi sobie lepiej niż Ty.

Brak rymu jest jak brak sukcesów Julianka.
  • Re: Nikos Autor: ~Mujcion [45.95.243.*]
    Julian, ja nie wiem co ty w tym isoku zrobiłeś że Ciebie prokuratura prześladowała. Coś musiałeś spektakularnie spitolic, co to bylo? Przyznaj się, przyznaj, opowiedz wszystkim jaki wałek zrobiłeś.
  • Re: Nikos Autor: ~Prawactwo [45.95.243.*]
    Chciałbym obserwować Kutrzebe jak nic w isoku mu nie wyszło, jak zamawiający odmówił mu, jak go prokurator ścigał, jak umoczył tyle pieniędzy. To bezcenny widok, wielka szkoda że tego nie widziałem.
  • Re: Nikos Autor: ~PrawactwoWon [194.32.120.*]
    Byłem na stronie isoka i wiesz co zobaczyłem? Projekt i wykonanie gispartner, hahaha i nie ma informacji że Julian próbował ale coś mu się nie udało.
  • Re: Nikos Autor: ~GG [37.140.254.*]
    Czy Ty Julian wiedziałeś o tym że masz już 6 miesięcy spóźnienia z oddaniem isoka jak zdecydowałeś się odsunąć gispartnera z projektu? Może nikt Ci nie powiedział o tym?

Może zamiast szukać rozwiązań swoich problemów w kościele to warto się przejść do biblioteki?
  • Re: Nikos Autor: ~kutrzebatozero [85.203.47.*]
    Nie mogę nazwać cię głupcem bo obrażę biednych głupców.
  • Re: Nikos Autor: ~PibacJes [85.203.36.*]
    Julianka ciagnie do prokuratora jak księdza do małego chłopczyka.
  • Re: Nikos Autor: ~Zenada [62.12.114.*]
    Czy już uwielbienie Julianka do Trumpa przeszło czy nadal się do niego modli? Jesteś takim samym krzykaczem jak on?
  • Re: Nikos Autor: ~TrueKutrzeba [45.133.7.*]
    Przyznaj się, przyznaj, mów wszystko jak na spowiedzi w dąbrowie górniczej. Co to za przyjemności cię spotkały z prokuratorem? Były jakieś macanki ewentualnie sondowanie analne?
  • Re: Nikos Autor: ~Degrengolada [173.244.55.*]
    Jak tak patrze na sukcesy Julianka to zadaje sobie pytanie czy on ma jakies konotacje z Sasinem?
  • Re: Nikos Autor: ~JebacPis [185.51.134.*]
    Swoje najlepsze decyzje wyssales z mlekiem swojego pana Kaczoruka czy masz inny wzor do nasladowania?
  • Re: Nikos Autor: ~hanbaci [188.212.135.*]
    Dwa polglowki to nie glowa a glupota zespolowa.
  • Re: Nikos Autor: ~koki1971 [89.64.44.*]
    Do właściciela Comp na jakiej podstawie akcjonariusze Elzab dostali tak mało akcji firmy Comp to jest zwykle oszustwo zaniżyć kurs Elzab a potem go wycofać
  • Re: Nikos Autor: ~subuka [45.155.64.*]
    To firma pisiorow wiec czego oczekiwac?
[x]
COMP 5,65% 299,00 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.