• Siema kochane nagonki :) Autor: ~Obserwator [188.146.90.*]
    No i jak tu u was? Bez zmian? No po patrzcie, tyle waszego pisania, zachwalania, skubania, dzielenia już zysków ha, ha a tu jak się nic nie działo tak i nadal nic się nie dzieje ha, ha. Ciekawe co tu jeszcze taki sss-man wymyśli po najbliższym raporcie, który jak zawsze na nikim tu nie zrobi wrażenia i zapewne To ile lat już tu naganiania sss-man??? Z 5 lat naganiania ??? Jakiś chyba jubileusz się szykuje??? Buuuhhaa... ha, ha.
  • Re: Siema kochane nagonki :) Autor: ~max [85.221.171.*]
    ale dzban.
  • Re: Siema kochane nagonki :) Autor: ~Młody [77.185.20.*]
    Oj Obserwator my tutaj jesteśmy naprawdę cierpliwi,im więcej twojego pierd.nia tym bardziej jestem przekonany co do słuszności akumulacji . Obserwator ja tutaj inwestuję na lata! Oczywiście lubię też sobie pograć,ale od tego mam Datawalk,Cigames, Trakcję etc
  • Re: Siema kochane nagonki :) Autor: ~Xxx [159.205.98.*]
    Witam Młodego, jeszcze można pograć na sundragon, grupamz itd. itd przynajmniej dwa razy w roku kurs idzie 20,30 gr w górę i do bazy ha ha ha.
    Jest bardzo dużo spólek gdzie można pobawić się i wyciągnąć kilka tyś dwa, trzy razy w roku bo GPW z giełdą nie ma nic wspólnego a KNF to fikcja dlatego wał goni wał na bananie
  • Re: Siema kochane nagonki :) Autor: ~gruby [91.212.223.*]
    tej cierpliwości to musi ci wystarczyć chyba do emerytury a i to nie jest gwarancją że kiedyś zarobisz na tym badziewiu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.88.128.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PCCEXOL -0,40% 2,50 2025-10-30 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.