Kłamać ? To dlaczego lokalizatorzy wynajmowali jest ponownie do wynajęcia ? A pewnie przenoszą się do swojego biurowca :) czekaj czekaj to podaj mi jeszcze stan zatrudnienia na dzień dzisiejszy :) ooo albo jeszcze lepiej powiedz mi ile posiadają maszyn do produkcji zbiorników :)
A pianiści i tak będą pisać i tak będą pisać :) To jak sprawdził ktoś stan zatrudnienia na dzień dzisiejszy ? A może był ktoś w siedzibie spółki :) ? A może zlecił ktoś wyprodukowanie zbiorników na maszynie AQT ? A może czekamy na komunikat w sprawie perpetum mobile albo informację, że każdy obywatel będzie musiał mieć paszport polsatu, którego jedynym producentem będzie AQT :D O albo czekamy na komunikat, że wrócił Pan Voytek i teraz już wszystko będzie dobrze, a nie jednak chyba nie wróci do PL bo jest poszukiwa...... "poszukiwani listem gończym polska policja" jakoś tak to się wyszukiwało :D
Ja nie bronię kupować :) można samemu podjechać do spółki i zobaczyć co robią i czy w ogóle robią :) można wejść do środka (o ile jeszcze można) i zobaczyć ilu ludzi pracuje. Że też ludzie kupują nie weryfikując tego co dzieje się w spółce a nie na forum :D