• Oświadczenie Autor: ~KrisGPW [77.89.108.*]
    Kochani,

Wspólnie z drugim Trolem Alicja zaczynamy prowadzić swój portfel publiczny, jak wiecie od wielu tygodni konsekwentnie i rzetelnie siedzimy na kilku spółkach, konsekwentnie opowiadamy jakie to są gnioty, inormujący tez państwa kiedy będziemy z danego gniota wychodzili, jesteśmy potężnymi inwestorami, dlatego siedzimy 24h na dobę na elitarnym forum bankier. 

Zapraszamy inwestorow do obserwowania naszych sygnałów dotycacych kupna i sprzedaży akcji.

• Re: Oświadczenie Autor: ~Alicja [5.173.241.*]
    twierdze ze najlepsze dopiero przed nami, na Sds optic tez.
  • Re: Oświadczenie Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Podszywaczu mierny, oczywiście że najlepsze przed nami. Tu rajd na 16zl a Potem emisja, tam powolne wspinanie na 36 i dalej 42zl. Chociaż teraz czaję się powoli na Bioceltix po 82zl
  • Re: Oświadczenie Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Troll i naganiacz swojego „ Pana „ o numerze IP 77.89.108.*

Piszę z jednego adresu IP i nie musisz się pode mnie podszywać .

Słaba dzisiejsza podbitka , jestem zawiedziony … oczywiście większość akcji przerzucona z wora do wora
  • Re: Oświadczenie Autor: ~Racjonalista [37.47.82.*]
    Dlaczego mówisz że z wora do wora skoro nie wiesz kto kupowal i sprzedawał ? Po co siejesz ferment?
  • Re: Oświadczenie Autor: ~KrisGPW [37.47.183.*]
    Mam akurat 15 minut przerwy w pracy to dopisuje. Sieje ferment bo taka jest moja rola. Nic więcej nie potrafię.
    Nie podszywaj się bo cię zgłoszę do KnF!
  • Re: Oświadczenie Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    IP 37.47.183. Naganiacz zwykły i osoba podszywająca się pod cudzy nick
    [77.65.87.*] To jest troll
    Przestań się podszywać i zmień nick
  • Re: Oświadczenie Autor: ~KrisGPW [94.254.165.*]
    Kochani, znacie mnie i wiecie ze nie sieje fermentu, tylko wysoki jakościowo kontent. W związku z powyższym zamykamy darmowy portfel, teraz aby mieć do niego dostęp musisz wykupić abonament, ja dzięki temu zrezygnuje z pracy ochroniarza w biedronce i bende dostarczał wam jeszcze więcej kontemu. Zapraszam Młodych inwestorów do zakupu dostępu!
  • 0, ZERO koncepcji Autor: ~Mat [188.146.22.*]
    Nadziei
    Czegokolwiek
    Wchodzę a i tak wiem jak będzie (jest )
    Red red red
  • p.Mironie Autor: ~Mat [188.146.28.*]
    Why ?
  • Promocja Autor: ~KrisGPW [77.89.108.*]
    Nareszcie koniec tygodnia! u Nas w Biedronce dzisiaj sery i alkohole w dobrej cenie, pytacie mnie jak mija mi dzień, a no złapałem 2 drobnych złodziejaszków i rozładowałem paletę majonezu kieleckiego. ogólnie spokój chociaż rywalizacja z Lidl się zaoszcza!
    Praca w ochronie nie jest zła!
  • Re: Promocja Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Nudne jest już podszywanie się pod moją osobę i wypisywanie takich bzdur . Widzę , że Wasz „ Pan „ wydał rozkazy i kazał atakować , ale jak każdy widzi wygląda to komicznie .

Piszę z jednego adresu IP a nie jak trolle podszywające się pode mnie co chwilę z innego …

Nie chcecie iść do góry , byśmy zaczęli sprzedawać po 14-16 zł to czekamy na Was niżej …

Macie jeszcze na prowizję za te przerzucanie koszykami ?
  • Re: Promocja Autor: ~Alicja [5.173.225.*]
    KrisGPW, pomyśl o zmianie pracy. Taki mózg ;-) jak ty stać na coś więcej!

PS A za 16 to ty możesz sobie keczup w tej biedronce kupić.
  • Re: Promocja Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    Nie podszywaj się pod moje imię. To już nudne
  • Re: Promocja Autor: ~Obserwator [77.89.108.*]
    KrissGPW przestan Już ta dziecinadę z ta Alicją uprawiać, was się nie da czytac, jakieś portfele chcecie otwierać. Za robote się weźcie
[x]
GENOMTEC -3,19% 6,38 2025-10-10 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.