jajnik kaumumu, widzę że się uczysz od mądrzejszych i odpowiadasz krótko. Choć dalej, jak wiejski głąb, ale przynajmniej cię przeczytałem, haha. Co do żarówki, każdy mierzy swoją miarą śląska mendo. Słuchaj polskich panów, to może jeszcze wyjdziesz na ludzi:)
akcjoinm ( staryznajomy) ty mój mistrzu inwestycji:) Dalej czekasz na SBE na formacje spodka, czy pogodziłeś się już z formacja pustego dekla na śmieciu INN, haha
A propos kiedy tam wniosek o upadłość?
Jeszcze ten dowód prognoz mistrza, hahaha hahaha. Prognozował 5,99, jest... 0,24:)
Autor: staryznajomy[5.172.234.*] 2020-07-22 18:54 Opublikowano przy kursie: 1,39 zł , zmiana od tamtej pory: -81,44% Czekam na formacje spodka 17.12.2015 -->5,99 plnZgłoś do moderatora
Znowu celnie gorol trafiony. 80% goroli których przesiedlono na Śląsk to nieroby i złodzieje. Zresztą sam się tutaj chwaliłeś że jesteś nierób. Jak dochodziło do kradzieży w kopalniach gdzie ta hołota miała pracować to zawsze to były gorole tak się nauczyli od pokoleń pod ruskim butem. Natomiast tutaj zawsze panował ORDNUNG dopóki was nie nawieziono ze wschodu. Ale czasy porządku jeszcze tutaj wrócą i zrobimy z tobą porządek.
Te kradzieże to pewno szwabskie przybłędy jak ty udający Ślązaków. To wyjątkowy motłoch i zwierzęta. Leją przy samochodach, bekaja i pierdzą przy jedzeniu, drą się po nocach przy ruchaniu w hotelowych pokojach. Kiedyś widziałem takich, jak ty, zrobili totalny syf w pociągu, a wychodząc rzucili "nasi przyjdą i posprzątają". Jak miło było patrzeć jak przy wysiadaniu dostali po pysku:) Jednak polska kindersztuba i pięść zrobi z tobą porządek. Albo się dostosujecie do porządku i ogłady albo was nauczymy batem.
A i jeszcze jedno, nie pisałem, że jestem nierób bo do roboty to się portki zdejmuje a do pracy marynarkę:) Po za tym do roboty są tacy jak ty. Pisałem coś o oraniu nimi pola? :)