Tak z ciekawości, na ilu wisicie na tych akcjach? Ja jestem tu niestety od tego wystrzału kilka lat temu i po usrednieniu nadal wiszę 2.67 , jak u Was?
Ja kupiłem kiedyś po 1,5 zł taki tam pakiecik z myślą o 15 zł . Pocieszę Cię ,że kiedyś na 4 Mass wszedłem po 2,5 w 2019 r i tak sobie kisiłem ponad rok kurs spadał nawet coś do 1 zł aż tu nagle 2020 wystrzał do 30 zł oczywiście nie sprzedawałem po 30 ale udało sie po 20 zł z dosyć śmiesznej wtedy kwoty zarobiłem niespodziewanie na nowy samochód :)
Ja po dwóch latach dziś 12% na plus ,szok niedowieżanie ! Brałem po 1.30 a tu taka zwała ....potem emisja wziołem po 0,70 ,potem jeszcze w dół to dobrałem na dołku ,ale to małe pieniądze prosze pamiętac ,cos jak kolega który na samochód zarobił ,ale pieniadz to pieniadz ! W kazdym razie nie dałem się , a teraz uwaga uwaga ,JUŻ WIEM CO TO STOP LOSS ...LOOOL!!! Człowiek się uczy na błędach ,pamietajcie lepiej stracić 500 zł niż zamrozić 10000 ! Chociaż patrząc po excellence które mam to tam 10% na nikim nie robi wrażenia lol ,nie nadążył bym wchodzic i wychodzic lol !Karuleza ! Powodzenia Panowie obyśmy sobie kupili NOWE DOMY !
Zacząłem od 10zł , choć był moment, że za 20zl się nie załapałem, uśredniałem, uśredniałem i tak do złotego dojechałem. Mam nadzieję, że i ja wyląduje na plusie.