Przecież to ironia trolla spadkowego. :D Jako specjalista d.s. tego forum wam to mówię. :D Sklepowa(83.27.x.x) w dalszym ciągu zasrewa forum setkami wątków o niczym.
Mylisz się pod tym adresem może być wielu to adres z puli pewnego operatora, nie będę reklamować.
83.27.0.0 - 83.27.255.255).
Nie widzisz na forum ostatniego oktetu więc każdy z tej sieci będzie mieć przydzielony z tej puli adres różnicy się końcówka która tu jest niewidoczna, często to mylą ludzie na forum i myślą że to jedna osoba pisze.
Nie sugeruj się tutaj ip.
Nie raz miałem sytuację pisząc coś że wmawiali mi wpisy innych nie widząc całego tu ip.
Zresztą mało ważne, teraz czas na raport a nie troling
Chyba raz Ci to już tłumaczyłem... Ja wiem, że z podobnego iP może pisać wiele osób, ale to, czy ktoś jest tą samą osobą czy inną możesz rozpoznać nie tylko po iP. Ten koleś, który używa iQ 83.27, jest jednym kolesiem zmieniającym nicki. Chyba, że uważasz, że weszło na to forum totalnym przypadkiem 150 osób z tego samego operatora i wszyscy raz-dwa razy dziennie piszą w ten sam sposób, ironiczne brednie akurat na forum TELGAMA, zawsze zachowując ten sam zestaw zachowań i sposobu pisowni. XD
iP 83.27.x.x na *TYM FORUM* jest używane przez jednego trolla, który zmienia nicki jak rękawiczki. Jeżeli tego nie widzisz a myślisz, że codziennie pisze tutaj inna osoba od tego operatora, to współczuję. :P Ale pewnie nie siedzisz tutaj tyle co ja, więc możesz tego nie wiedzieć.
Tak jak pisalem
Ja nie pisze przemądrzałku że codzienie inna osoba ale byli tacy tu piszący nie trole z tym ip, ja również wcześniej pisałem z tej sieci i mi też uwagę zwracałeś że sklepowa jestem więc daruj sobie.
Zamknij się najlepiej
Dnia 2024-02-13 o godz. 13:51 ~Hmnn napisał(a): > Tak jak pisalem > > Ja nie pisze przemądrzałku że codzienie inna osoba ale byli tacy tu piszący nie trole z tym ip, ja również wcześniej pisałem z tej sieci i mi też uwagę zwracałeś że sklepowa jestem więc daruj sobie. > > Zamknij się najlepiej
Po co ty piszesz z tym narcyzem, może i tam ma trola jakiegoś ale jest jak pisałeś on nie rozumie i kozaczy sedna....
,,Po co ty piszesz z tym narcyzem, może i tam ma trola jakiegoś ale jest jak pisałeś on nie rozumie i kozaczy sedna...." Z ciekawości, w jakim to jest języku?
Jak napisałeś gówno-wątek bez ładu i składu, po czym nie odpowiedziałeś na niego i zniknąłeś w glorii i chwale z iP 83.27.x.x, to mogłem Cię nazwać sklepową. To fakt.
Ale jak normalnie pisałeś, albo z kimś rozmawiałeś używając jakiegoś normalnego nicka, a nie za każdym razem innego, to raczej Cię tak nie nazwałem mimo podobnego iP.
Na każdej spółce na której się udzielam używam innego nicku, co prawda. Ale na każdej nie zmieniam nicku. Na telgamie jestem dero i nie piszę z innego nicku.