jw. Co wy na to ? znajdą się jeszcze naiwni aby oddać w tej cenie? bo jak tylko chcesz kupić to zaraz sternik podbija lub dokłada i zabawa na dzień dzisiejszy trwa ale w mojej ocenie to już koniec taniochy i może zacząć uciekać w każdej chwili.
Według mnie do raportu będą starać się trzymać kurs i może w obecnej cenie do 3 zł uda się coś kupić, o ile mówimy o inwestycji nie o drobnych. Natomiast to zawsze jest ryzyko i rób jak uważasz ponieważ póki co wystawiają straszaki i tylko patrzeć jak znikną.
No trolle powiedzcie szefowi, że jak zaniża kurs to jeszcze musi wystawić coś na sprzedaż i starać się bo czekam chociaż na 2,90. Co nie dacie rady ??? Pisać głupoty za co wam płacą, a ja czekam.
No gruby pisz dalej, więcej itd. jeszcze brakuje obserwatora, GG i paru innych. Starać się za co wam płacą ha ha ha.
Gruby rozumiem twoje frustracje, nie mając akcji i kasy żeby je kupić też byłbym zły no ale zacznij myśleć to naprawdę nie boli to zaczniesz zarabiać i będzie cię stać na akcje i inne przyjemności !