• Espi w drodze? Autor: ~Jameson [188.146.236.*]
    Aktywność automatu
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~Nullo [213.172.180.*]
    Jedyne nowe ESPI jakie możemy dostać to takie o dodruku akcji po 10 gr/szt. dla zarządu. Dla zwykłego szarego inwestora są kolejne roczne dołki. Taka jest niestety gorzka prawda.
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~Olo [37.225.78.*]
    Wyniki będą kiepskie?
  • Re: Espi w drodze? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.47.*]
    Obstawiam,że TFI Esalians wychodzi do końca! Tylko, że dowiemy się o tym dopiero po 1h2024. Do tej pory kurs nigdy nie dyskontował wyników, ani słabych ani bardzo dobrych. Zawsze jednak może być ten pierwszy raz....
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~Olo [37.225.78.*]
    A to nie ty pisałeś, ze będzie to już widoczne z raportem zamknięcia 2023? Po tych minimalnie mocniejszych obrotach w końcówce roku. Wtedy to jednak nie oni odpowiadali za obroty. Choc nie zdziwiłbym się gdyby chcieli, ten marazm jest irytujący dla każdego. Inflacja zżera kapitał, nic więcej z tego nie wynika.
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~bialoczerwony1972 [37.225.87.*]
    Tak ja. Tyle, że na koniec roku TFI nie ma obowiązku informacyjnego w przeciwieństwie do OFE. Natomiast po każdym półroczu podają już skład portfela.
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~qwerty [185.151.75.*]
    Jakby co to na stooqu jest już stan na 29.12 dla TFi Esaliens - kilka sztuk sprzedali.
  • Re: Espi w drodze? Autor: ~Olo [37.225.69.*]
    Dlatego pisałem, ze nie oni odpowiadali za obroty.
  • Re: Espi w drodze? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.47.*]
    Tak już wiem. niedawno zerknąłem. Dziwne tylko, że mocno wchodzą w gamng: PCF Group, Bloober, Huuuge, 11Bit a z PLI tak jabky wychodzili. No chyba, że to ma tak wyglądać.....
    https://stooq.pl/h/?i=1509&a=h 
    Bo obroty wczoraj i dziś fajne, a spadek niewielki jak na takie wywalanie papieru zważywszy na płynność naszego warzywniaka :) . 5k w sumie wczoraj i dziś i na przełomie styczeń/luty jeszcze 9,3k także w dwa dni.
[x]
PLATIGE -2,13% 11,50 2025-10-06 16:48:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.