• Wyniki Autor: ~Maczo [5.184.213.*]
    To dzisiaj mają być ??
  • Re: Wyniki Autor: ~złotybiznes [91.205.89.*]
    tak pewnie po sesji
  • Re: Wyniki Autor: ~czarli [5.173.25.*]
    szału nie ma ale gra pod kontrakty moze być
  • Re: Wyniki Autor: ~Pesymista [31.61.241.*]
    Padł mit o najlepszym roku i coraz lepszej sytuacji finansowej, to teraz przesuwanie premier? Nie tylko słabe wyniki, ale do tego rozmiękczanie dat, teraz Q1 to już nie spodziewane daty premier, ale wstępne daty ukończenia produkcji.
  • Re: Wyniki Autor: ~Lordofdragon [31.61.231.*]
    Moim zdaniem biorąc pod uwagę całość bilansu. Wynik jest naprawdę dobry.
  • Re: Wyniki Autor: ~imi [188.147.96.*]
    Gow** prawda. Lipa, zreszta jak wiekszosc dziadowskich spolek wydmuszek PLW. Dales sie oszukac kolejny raz...
  • Re: Wyniki Autor: ~Prezes [104.28.45.*]
    Zgoda całkowita. Dwie absurdalne emisje, debiut na minus 85 a Playway nie ma nic do powiedzenia. Spolka nic nie robi. To ten moment kiedy nie wypożycza pracowników od matki a babci nie wspominając :) Prezes w LA w Sphere siedzi i nabiera inspiracji. Popajacowal na GPW przez godzinę i premia odebrana.
  • Re: Wyniki Autor: ~Lordofdragon [31.61.248.*]
    Widzę, że miny kiepskie. Trzeba siè uzbroić w cierpliwość. Mnóstwo zapowiedzi współpracy z innymi firmami i jeszcze praca nad debiutancką oryginalną grą. Dzięki temu, że to jest mała firma, a nie gigant i jest na newconnect każda pozytywna informacja że spółki może mieć kosmiczne znaczenie. Zobaczymy co czas przyniesie in plus czy in minus. Póki co U.S póka do mojego portfela i mi go drenuje. Macie jakieś pomysły na ominięcie opłaty lub jej drastyczne zmniejszenie? Oddanie kwoty wielocyfrowej nie jest mi na rękę.
  • Re: Wyniki Autor: ~Fffaaa [104.28.45.*]
    Kup consolew jutro i oddaj za niedługo bliżej 1 zł. Zgasisz podatek.
[x]
CONSOLEW -2,39% 4,08 2026-05-15 15:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.