Padł mit o najlepszym roku i coraz lepszej sytuacji finansowej, to teraz przesuwanie premier? Nie tylko słabe wyniki, ale do tego rozmiękczanie dat, teraz Q1 to już nie spodziewane daty premier, ale wstępne daty ukończenia produkcji.
Zgoda całkowita. Dwie absurdalne emisje, debiut na minus 85 a Playway nie ma nic do powiedzenia. Spolka nic nie robi. To ten moment kiedy nie wypożycza pracowników od matki a babci nie wspominając :) Prezes w LA w Sphere siedzi i nabiera inspiracji. Popajacowal na GPW przez godzinę i premia odebrana.
Widzę, że miny kiepskie. Trzeba siè uzbroić w cierpliwość. Mnóstwo zapowiedzi współpracy z innymi firmami i jeszcze praca nad debiutancką oryginalną grą. Dzięki temu, że to jest mała firma, a nie gigant i jest na newconnect każda pozytywna informacja że spółki może mieć kosmiczne znaczenie. Zobaczymy co czas przyniesie in plus czy in minus. Póki co U.S póka do mojego portfela i mi go drenuje. Macie jakieś pomysły na ominięcie opłaty lub jej drastyczne zmniejszenie? Oddanie kwoty wielocyfrowej nie jest mi na rękę.