Czasami się zastanawiam, chciałbym żeby tutaj ludzie wymieniali normalne informacje … mam średnią 4 czekam co się zadzieje, dwa lata mi to prawie wisi, jak inni zarobią razem ze mną to fajnie, po co miałbym sprzedawać za 8 jak za parę tygodni tu będzie 30 … zobacz sobie arkusz …
Naprawdę trzymałeś gniota przez ostatnie 3 lata hiperinflacji? I jeszcze się tym chwalisz? Tacy właśnie "inwestorzy" zaganiają lemingi na klif, a potem do morza. A z czego te 30zł ma być? Ze strat czy z pobożnych życzeń?
Czy możesz mi dokładnie napisać jaka była inflacja ostatnie dwa lata jeżeli wg Twoich obliczeń moje akcje kupowane po 4 PLN to teraz 6-7 ? Nie chwalę się, każdy inwestuje jak chce, nie oceniam innych tak jak Ty, tylko zawsze w portfelu po prostu mam dwie trzy spółki na granicy, z autopsji średnio jedna na 3 przezywa, przynosząc mi ładny zysk. Spadnie uśrednienie, wzrośnie trochę uśrednienie w górę, zbankrutuje to najwyżej stracę. :)
z asami nie dyskutuj - dbaja o Twoje pieniadze - spolka wychodzi na prosta, w obrocie marne 200K a oni pisza tutaj glupoty - klepna uklad i bedzie kurs po 30 - dlatego tak dobrze "radza"....ja akurat ponizej 10 dokupuje....choc tych akcji to jak kot naplakal....
"... za same lata 2021/2023 mamy *** 40 % *** skumulowanej inflacji". Sam takiej podstawowej informacji nie potrafisz znaleźć, a kreujesz się na wielkiego doradcę inwestycyjnego.
"... zbankrutuje to najwyżej stracę. :)" - kolejna rada inwestycyjnego guru
Słuchajcie go to na pewno zyskacie i wasza kasa będzie bezpieczna, a zęby leczcie u wiejskiego felczera.