Andy72 spasuj z takich .....nie ma sensu w dawać się nawet w jakiś sens rozmowy gościu naganiał na 4mass przy 2 zeta a dziś jest powyżej 8 i z kim rozmawiać
A tak po za tym jak rynek jest w stanie oddawać w tej cenie to dlaczego nie wykorzystać i coś jeszcze podebrać
Yoshi jest w takim momencie .....że zaczyna być naprawdę ciekawie
AP74 masz rację fajny dzień info neutralne ale potwierdzające co ma się wydarzyc się w przyszłości
Wkurzył mnie koło nazywając na baranami więc postanowiłem go trochę pogrilowac ale masz rację nie warto
I jeszcze jedno dla mnie stracić mogę każdy widzi ile ale zyskać nawet w niedługim czasie nie ma górnych widełek .znowu się odniosę do Synektika jak dawalili pierwsze info o robocie gdzie kurs szorował po dnie a gdzie jesteśmy dzisiaj.
Yoshi ma swój czas i tego nikt nie zmieni .oczywiście 2.30 ktoś mi dzisiaj podarował dlaczego nie brać
Moja zasada raz w tygodniu kupuje. Nie chcę się przechwalać ile już posiadam ale poszukaj moich wpisów z października. Czy wcześniejszych jak namawiałem .po 1.88 też łykałem
Traktuje to jako kilkuletnią inwestycje. Teraz sprzedawać to chyba nie czas
Dawno temu podobnie czyniłem z dawnym Optimusem dzisiaj cdprojekt i też wytrzymałem sprzedałem tam gdzie chciałem
Spokojnie czekam na rozwój sytuacji
Pozdrawiam
To dobrze ja trochę przestrzelił em bo ostatnia partie na początku stycznia kupiłem 2.37-2.60 na siłę chciałem przekroczyć 100 sprzedalem wtedy wszystkie inne akcje liczyłem się z korekta ale na poziomie 3.54zl