Zobaczcie, że poza jednym większym zleceniem nikt już nie chce kupować. Przestańcie pisać o 5zł, bo tyle to może za rok będzie kosztować, jak skończy się kryzys i powrócą inwestorzy na giełdę.
strony nikt nie chce kupowac nawet za 3,40, wiec predzej czy pozniej inwestorzy pojda po rozum do glowy i sprzedadza te papiery. Ja nie mysle, ze ATM jest zla firma. Uwazam, ze jest to firma przyszlosciowa, ale to nie ma nic wspolnego z cena gieldowa. Jest kryzys, wiec nikt nie ma pieniedzy na zakupy.
i teraz co? pokupowaliscie po zawyzonych cenach, co sprytniejsi zdazyli sprzedac za 3,60 niektorzy zdarza dzis sprzedac po 3,50 a wiekszosc zostanie z papierami, za ktore nikt nie bedzie chcial dac wiecej niz 3zl.
Ta korekta to akurat wspaniała informacja i miód na moje serce- 32 sesyjna formacja spodka dopełnia się o rączkę,a po korekcie jazda dogóry jak na ASBISIE(NIEŹLE SIĘ NA NIM ODBIŁEM) :)))),coś pięknego -oby tylko ten scenariusz się spełnił :))))))) - to będzie super !!!!!
Ma się odbić takim cudem ,że to klasyczna formacja spodka ,oczywiście nic nie jest na 100 procent pewne to tylko pewien scenariusz . Wybicia z takich formacji bywają bardzo mocne -popatrz na wykres ASBIS . Co do twojej teorii ,że nikt nie chce kupować to raczej rzekłbym ,iż nic nie chce sprzedawać -spójrz na wolumen jak zmalał na spadku ,to bardzo dobry znak. Stoploss mnie dzisiaj zrzucił i zamknąłem pozycję ,ale zaraz po odbiciu wchodzę na maksa !!!Pozdrawiam .
nie chce kupować, więc sprzedający obniżają ceny i wtedy jest okazja do tanich zakupów, a po chwili jes odbicie i wszyscy chcą kupować, bo idzie do góry, ale już nie ma sprzedających.