• 2 dni do raportu Autor: ~Kuba [46.204.4.*]
    Witam, jak sądzicie jakie wyniki zostaną przedstawione? Jest źle czy tragiczne? Sypnijcie troche tej swojej nadziei bo ludzie ze spolki uciekają a kawa jest zbyt gorzka.
  • Re: 2 dni do raportu Autor: ~Ajtam [89.76.190.*]
    Kurs na poziomie wyceny księgowej.Lekko się obsuwa ale do wyprzedaży daleko.Ja odbieram po trochu od niecierpliwych.
  • Re: 2 dni do raportu Autor: ~asdf [95.214.216.*]
    No właśnie, o co chodzi? Jest super, VR w natarciu, gry na czas, same zyski, spółki córki odnoszą sukcesy, czego chcieć więcej?

A nie, czekaj...
  • Re: 2 dni do raportu Autor: ~John [193.238.201.*]
    Zobaczymy jaki będzie raport ja obstawiam stratę 300k
  • Re: 2 dni do raportu Autor: ~Kuba [46.204.4.*]
    Jeżeli wszystko miałoby być tak cudowne to dlaczego nie podali wyników wstępnych przed raportem? Nie jest to rzadka praktyka, sama spółka juz tak robiła a tym razem można spodziewać się strat, ja obstawiam do 450tys, fajnie by było gdyby chociaz jedna z nowszych produkcji się zwróciła, ale nie ma co marzyć
  • Re: 2 dni do raportu Autor: ~Wu [193.25.251.*]
    Może nie będzie aż tak źle, bo zdaje się, że mieli rozliczać w ostatnim kwartale jeszcze kamienie milowe za Everdome. Ale z grami słabizna raczej. Hunt Together jest chwalony z tym, że problemy są z matchingiem, a bez tego gra będzie szybko trupem jak ten duch z gry. Poza tym efekty sprzedaży dopiero w następnym raporcie zobaczymy.
[x]
CARBONSTU -1,47% 5,38 2025-12-02 14:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.