• Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~Andy [83.31.199.*]
    Minister Infrastruktury Cezary Grabarczyk zapewnił, że autostrada łącząca Warszawę z Łodzią zostanie wybudowana przed rozpoczęciem piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku.
    Gość Sygnałów Dnia powiedział, że podległy mu resort ogłosił przetargi na realizacje tej inwestycji w przyszłym tygodniu. Cezary Grabarczyk wyjaśnił, że Ministerstwo Infrastruktury przygotowało plan, w którym podzieliło autostradę łączącą Łódź z Warszawą na 5 odcinków, które będą budowane jednocześnie.

Zdaniem ministra, takie rozwiązanie gwarantuje terminowe oddanie inwestycji. Cezary Grabarczyk powiedział, że podległy mu resort przygotował na ten rok umowy na budowę autostrad o łącznej długości 400 kilometrów. Przypomniał, że Ministerstwo Infrastruktury zainicjowało budowę nowego odcinka autostrady A1 z Nowych Marzów do Torunia, a także podpisało umowę na realizację odcinka autostrady A2 od Nowego Tomyśla do Świecka.
  • Re: Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Jaką nadzieję , jaką wiarę , co Wy
    Nic nie robicie , nie sprawdzacie informacji tylko czekacie że ktoś podsunie wam wspaniałe , info... i można sobie będzie pokrzyczeć troszeczkę ....
    E nawet nie powiem co o was myślę , bom kulturalny..............
    BIBI , jesteś baaardzo twórczy , proponuję forum Ojca Dyrektora
  • Re: Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~rysiul [83.19.96.*]
    spokojnie nie wyrywajce sobie skarbu wystarczy obdzielic wszystkich nawiedzonych
  • Re: Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~BIBI [194.116.180.*]
    Wywalili mnie - za pijanstwo i narkotyki.
    Nie chca mnie nawet w kosciele katolickim - wyrzekli sie mnie wszyscy.

Opuszczony bankrut.

Dlatego wylewam tu swoje zale i poce sie nad skleceniem jednego dwoch zdan bo na wiecej mnie nie stac.
  • Re: Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~Canoe [88.156.36.*]
    Ktoś zbiera wszystko po 1,55 i wie co robi
  • Re: Trzeba mieć nadzieję ! Autor: ~rysiul [83.19.96.*]
    Pewnie ten co daje nie wie co robi
[x]
STALEXP 1,20% 2,95 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.