Mówi o poprawie komunikacji przez Genomtec. No nie zauważyłam. Coś mi pachnie wywiadem sponsorowanym w oparciu o sukces Scope. No ale widać ze Konradzisko z Leonarto stara się promować spółkę. A o dywidendzie to chrzani. Jakie 100 proc dywidendy ? Miron twierdzi że lepiej zrobić wezwanie. Co za bzdury gada. Śmierdzący wywiad. Nic ciekawego o Genomtec
Liczysz, że w tym roku ponad 100tys zarobisz na Genontec? Jeżeli nie przekroczysz progu, co za różnica czy dywidenda czy skup? Jeżeli chcesz sprzedać po 16 , to nie widzę narazie sensu tego twojego marudzenia.
Napisałam, że połowę chcę sprzedać po 16zl by resztę mieć za tzw darmochę. Zapamiętaj, czy to takie trudne ? Jeśli nie widzisz różnicy między skupem a dywidendą to gratulacje
"Rzecznik Praw Obywatelskich uzyskał od Ministerstwa Finansów odpowiedź ws. zmian w podatku Belki."
Ps. Chyba ostatnio masz za krótkie ścieżki do "Krainy Czarów"
Po pierwsze, nie męczę się lecz czekam na moje 16zl. Po drugie HEMP już miałam. Zarobiłam i nie wracam tam. Po trzecie, wszyscy chcemy rzetelnych informacji ale Miron nam nie daje. I po czwarte to nie jestem stara.