Qbq nie sądzę sporo tu jeszcze jest frajerów słuchających trolli spadkowych będą im tu ściemniać o stratach i kochankach zarządu ... A frajerzy będą sprzedawać akcje aż do rocznych wyników finansowych kiedy to się zorientują że spółka jednak zarobiła 1 zł zysku netto na akcję za 2023 i wtedy będzie zdziwienie.
Zauwazyles co się działo w piątek?
Zwróć uwagę że trole się lekko wycofały :)
Zobaczymy co się wydarzy, ale ciekaw jestem co się teraz będzie działo...
Och nasze Trolle spadkowe martwią się teraz o kontakty firmy dla budowlanej w kraju w którym tyle jest jeszcze do zbudowania haha i są na to fundusze KPO do 2026 i nowa perspektywa finansowa UE do 2027 r
Nikt tu się o nic nie martwi oprócz oszustów ubierających kolejnych frajerów w akcje. Brak nowych kontraktów, a bieżące realizowane ze stratą lub z karami. Na dno, nikt rozsądny już się nie nabierze.
Parkiet oczywiście masz rację bierzące kontrakty realizowane są ze stratą... choć Ty nawet nie wiesz co oni teraz robią i do kiedy haha
Parkiet pochwał się ile już zrzucileś niedopuszczonych do obrotu na giełdzie akcji Szymańskiego z tych 5% które zlecił Ci do sprzedaży ... bo coś ostatnio milczysz i o swoich kolejnych zrzutach nie infomujesz haha !!
Nic się nie dzieje nie jesteście w stanie nagonić mi nowych frajerów...
Jestem ustawiony od 1,90 do 1,92 i nic !!
Napiszcie więcej o kochankach stratach na kontrakcie ach i niezapominajcie koniecznie powtarzać o rezygnacji przez biuro z wody Eden że nie stać ich nawet na wodę !!
I co z tego że kupowałem po 2 zł takie było wtedy minimum. Nigdy nie kupowałeś w dołkach coraz niżej na lokalnych minimach ?
Teraz lokalne minimum było po 1,92 więc tam czekam na frajerów...
Naprawdę zawsze tu kupujecie do góry ? Nie potraficie kupować w dół ?
Qbq nie muszę kupić w tej cenie, kupowałem już wyżej ale takie tu minima są teraz w ok 1,92 zł to dlaczego nie miałbym tam poczekać na frajerów??
Przecież po to są tu naganiacze Bin, Artur, Ce Parkiet, by motywować ludzi do sprzedaży dlaczego tylko ich zleceniodawcy mają na tym skorzystać ? Mnie się nie pali tak jak już mówiłem będę kupować aż do wyników finansowych bo ta ich nagonka jeszcze potrwa. Kto wie co jeszcze wymyslą mają pełen wachlarz informacji od kochanek zarządu po brak wody Eden w biurze Compremum haha
Qbq nasze Trolle spadkowe wymyśla do wyników finansowych jeszcze niejedno i będą straszyć ile zdołają ale fajnie się kupuje dzięki za akcje jutro proszę znów sprzedawać w dół.
Dnia 2024-02-15 o godz. 08:44 ~Marek napisał(a): > Marek- frajer kupuje, będzie dobrze !! Compremum może być dumne z takich akcjonariuszy.
Marku, Compremum skończy jak Kodak. "Z czasem zamiłowanie do innowacji technicznych i rozwoju słabło. Firma spoczęła na laurach, a zarząd przestał dostrzegać nowe trendy w branży. Czekano zbyt długo. Zmarnowano tak wiele czasu, że los firmy był przesądzony. Kodak ogłosił bankructwo w 2013 roku. Kurs akcji w trzech ostatnich latach działania spadał po 80% rocznie. Akcjonariusze, którzy wierzyli w firmę do końca, stracili wszystko." Brzmi znajomo, gdyby nie było napisane, że to Kodak, pomyślałabym, że to o Compremum.
Dnia 2024-02-15 o godz. 13:04 ~Małgosia napisał(a): > Dnia 2024-02-15 o godz. 08:44 ~Marek napisał(a): > > Marek- frajer kupuje, będzie dobrze !! Compremum może być dumne z takich akcjonariuszy. > > Marku, Compremum skończy jak Kodak. > "Z czasem zamiłowanie do innowacji technicznych i rozwoju słabło. Firma spoczęła na laurach, a zarząd przestał dostrzegać nowe trendy w branży. Czekano zbyt długo. Zmarnowano tak wiele czasu, że los firmy był przesądzony. Kodak ogłosił bankructwo w 2013 roku. Kurs akcji w trzech ostatnich latach działania spadał po 80% rocznie. Akcjonariusze, którzy wierzyli w firmę do końca, stracili wszystko." > Brzmi znajomo, gdyby nie było napisane, że to Kodak, pomyślałabym, że to o Compremum. >
Dziękujemy Ci Małgosiu za Twoje Kłamstwa:
Eastman Kodak Company KAPITALIZACJA RYNKOWA 280,03 mln USD
Małgosia twierdzisz że kapitalizacja Compremum będzie tak jak Kodaka ?
Wow nawet ja nie jestem takim optymistą ale trzymam za Twoje proroctwa kciuki !!
280 mln USD x ok 4 zł za dolara... robi się grubo ponad 1,1 mld zł kapitalizacji.
Małgosia czy napewno dobrze to policzyłaś sobie ?
Powiem szczerze skąd są ci ludzie, którzy sprzedają za 1,93 ...? Marek (ten proCOMPR) - masz racje frajerów jest sporo. Nic tylko kupować, bo gra jest "na ostro" ...
Qbq nie wiem skąd oni się biorą ale skoro chcą mi sprzedawać na minimach to nie mam nic przeciw. Wystarczy ustawić jakieś zlecenie na minus i prędzej czy później go zasypią, a potem następne ...itd
Niech sypią skoro muszą i są pod ścianą lub nie myślą, warto odkupić.
Zacząłem wierzyć Markowi i czekam na 1,92 i w dół
Skoro ty masz takie pomysły to i inni mogą mieć :)
Ce samo tak nie zadziała musisz nam tu wymyślić jakąś bajeczkę o kochankach zarządu albo o rezygnacji przez biuro z wody Eden z powodów finansowych...itd itp... wtedy kogoś się uda nabrać i nam sprzeda !!