• Oceny steam Autor: ~Jarko [37.47.210.*]
    Tak jak myślałem przy większej próbie oceny na steam się urealniają czyli lecą w dół. Obecnie poniżej 70% pozytywów. Czekamy na jeszcze wieksza probe by miec lepsza ocene. Ale wnioski mozna mysle wyciagnac. Rozumiem ze na ta mase pozytywnych ocen w pierwszych dniach poszla kasa z marketingu? Haha ale ten nasz prezes jest zaradny
  • Re: Oceny steam Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Prezes nie odpowiadał za marketing tylko wydawca(dlatego też nazywa się wydawcą - bo on wydaje grę i odpowiada za ustalenie jej ceny i za to jak ją promuje) najgorszy inwestorze na świecie, który nawet tego nie ogarnia.
  • Re: Oceny steam Autor: ~dragonball [31.0.86.*]
    Prezes natomiast odpowiada za tego gniota. Tak jak w SI poda się do dymisji? Czy nie jego wina? Ojojoj taki dobry produkt, ojoj wszyscy źli my biewinni
  • Re: Oceny steam Autor: ~Jarko [37.47.210.*]
    Dragon ty sie juz pod moimi watkami nie wypowiadaj. Za kazdym razem sie kompromitujesz, po czym tak zwodzisz zeby wyszlo ze nie to miales na mysli.
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/the-dust-rozpoczyna-emisje-akcji-w-ktorej-planuje-pozyskac-5-mln-zl-netto,akcje,288337 czesc z emisji na marketing inkwizytora :)
  • Re: Oceny steam Autor: ~Jarko [37.47.210.*]
    Poza tym dragon masz racje. Wszyscy są winni poza dustem i zqrządem. Ale to w sumie nikt nie jest winny bo przecież gra nie jest tak słaba. Jest fajnie i bedzie tylko fajniej, bo przeciez serum, skoro hotel sie nie zwrocil, to serum tez przy tych ich umowach sporo zajmie. Z czego dust jako spolka dominujaca ma zyc? Z marzen takich inwestorow jak dragonik ktorzy kupuja zdechlego kota, usredniajac w nieskonczonosc i myslac ze potem ktos to od nich kupi.
  • Re: Oceny steam Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Ale ktoś kiedykolwiek bronił tutaj to, że gra jest słaba pod względem technicznym, czy to tylko wasze urojenia?
    Jakoś na razie jedynym tutaj, który wyszedł ze stratą 30% i się tym chwalił jesteś ty. I to wiedząc, że nawet jak Inkwizytor nie wyjdzie nawet jak Serum nie wyjdzie, to port na konsole HR jest tuż za rogiem, a sam HR na PC wygenerował przychód 4.6mln PLN. Co przy kapitalizacji poniżej 20mln... a co ja tam będę tłumaczył kłamcy ze spółdzielni, który to ponoć pół roku ze spółki wychodził, żeby wyjść ze stratą 30% i nie ma już żadnych akcji, a siedzi tutaj i się produkuje.
  • Re: Oceny steam Autor: ~andi [88.135.161.*]
    ja po recenzji gry online myślałem że bedzie jak Paranoid 38% pozytywów tam gra kosztowała ok 5 mln tam po paru miesiącach od debiutu jest tylko 53 pozytywnych ocen negatywnych 97 na steam madmind jest wyceniany na dziś na 35 mln a the dust na dziś na 18 mln także jestem zaskoczony na plus jęsli chodzi o oceny graczy na steam a na ps 220 ocen i jest 3,5 bo po recenzji gry online miałem wątpliwości ale tu gra jest pod serum a przecież prezes mówił że kolejne gry maja wyjść w 2025 i to co najmniej 2 i chyba jeszcze wieksze projekty nie wiem czy sobie poradzi z tymi wiekszymi ale prezes Wolff jakoś mnie przekonuje jak słysze go na konfach zobaczymy licze na spadki na tej spólce bo chce dokupić i tyle czas pokaże jak sie sytuacja rozwinie na razie serum idzie do góry na steam moze wydawca Toplitz Productions ma wieksze możliwości i ciągnie tą gre która wygląda na ciekawą i coop
  • Re: Oceny steam Autor: ~Orkan [37.225.28.*]
    Osobiście spodziewałem się gorszych ocen. A tak to tylko jednego gościa widziałem, co specjalnie ściągnął, zainstalował, pograł 5 min i odinstalował gierkę, żeby tylko dać negatywną umoralniającą opinie odnośnie prowokującej tematyki gry. Mimo, że wiedział o czym jest.
[x]
THEDUST 0,00% 0,97 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.