Tak jak myślałem przy większej próbie oceny na steam się urealniają czyli lecą w dół. Obecnie poniżej 70% pozytywów. Czekamy na jeszcze wieksza probe by miec lepsza ocene. Ale wnioski mozna mysle wyciagnac. Rozumiem ze na ta mase pozytywnych ocen w pierwszych dniach poszla kasa z marketingu? Haha ale ten nasz prezes jest zaradny
Prezes nie odpowiadał za marketing tylko wydawca(dlatego też nazywa się wydawcą - bo on wydaje grę i odpowiada za ustalenie jej ceny i za to jak ją promuje) najgorszy inwestorze na świecie, który nawet tego nie ogarnia.
Prezes natomiast odpowiada za tego gniota. Tak jak w SI poda się do dymisji? Czy nie jego wina? Ojojoj taki dobry produkt, ojoj wszyscy źli my biewinni
Dragon ty sie juz pod moimi watkami nie wypowiadaj. Za kazdym razem sie kompromitujesz, po czym tak zwodzisz zeby wyszlo ze nie to miales na mysli.
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/the-dust-rozpoczyna-emisje-akcji-w-ktorej-planuje-pozyskac-5-mln-zl-netto,akcje,288337 czesc z emisji na marketing inkwizytora :)
Poza tym dragon masz racje. Wszyscy są winni poza dustem i zqrządem. Ale to w sumie nikt nie jest winny bo przecież gra nie jest tak słaba. Jest fajnie i bedzie tylko fajniej, bo przeciez serum, skoro hotel sie nie zwrocil, to serum tez przy tych ich umowach sporo zajmie. Z czego dust jako spolka dominujaca ma zyc? Z marzen takich inwestorow jak dragonik ktorzy kupuja zdechlego kota, usredniajac w nieskonczonosc i myslac ze potem ktos to od nich kupi.
Ale ktoś kiedykolwiek bronił tutaj to, że gra jest słaba pod względem technicznym, czy to tylko wasze urojenia?
Jakoś na razie jedynym tutaj, który wyszedł ze stratą 30% i się tym chwalił jesteś ty. I to wiedząc, że nawet jak Inkwizytor nie wyjdzie nawet jak Serum nie wyjdzie, to port na konsole HR jest tuż za rogiem, a sam HR na PC wygenerował przychód 4.6mln PLN. Co przy kapitalizacji poniżej 20mln... a co ja tam będę tłumaczył kłamcy ze spółdzielni, który to ponoć pół roku ze spółki wychodził, żeby wyjść ze stratą 30% i nie ma już żadnych akcji, a siedzi tutaj i się produkuje.
ja po recenzji gry online myślałem że bedzie jak Paranoid 38% pozytywów tam gra kosztowała ok 5 mln tam po paru miesiącach od debiutu jest tylko 53 pozytywnych ocen negatywnych 97 na steam madmind jest wyceniany na dziś na 35 mln a the dust na dziś na 18 mln także jestem zaskoczony na plus jęsli chodzi o oceny graczy na steam a na ps 220 ocen i jest 3,5 bo po recenzji gry online miałem wątpliwości ale tu gra jest pod serum a przecież prezes mówił że kolejne gry maja wyjść w 2025 i to co najmniej 2 i chyba jeszcze wieksze projekty nie wiem czy sobie poradzi z tymi wiekszymi ale prezes Wolff jakoś mnie przekonuje jak słysze go na konfach zobaczymy licze na spadki na tej spólce bo chce dokupić i tyle czas pokaże jak sie sytuacja rozwinie na razie serum idzie do góry na steam moze wydawca Toplitz Productions ma wieksze możliwości i ciągnie tą gre która wygląda na ciekawą i coop
Osobiście spodziewałem się gorszych ocen. A tak to tylko jednego gościa widziałem, co specjalnie ściągnął, zainstalował, pograł 5 min i odinstalował gierkę, żeby tylko dać negatywną umoralniającą opinie odnośnie prowokującej tematyki gry. Mimo, że wiedział o czym jest.