To musi być coś Wow. Myślę że albo AI w kooperacji z Sundragonem czyli systemy wspomagania AI dla Wojska. Idealne pod pump. OZE na pewno nie. To musi być coś Wow co będzie za chwilę na topie tak jak swego czasu OZE i Gaming. Czyli jak na dzis najbardziej AI.
Dnia 2024-02-10 o godz. 19:26 ~Wald napisał(a): > To musi być coś Wow. Myślę że albo AI w kooperacji z Sundragonem czyli systemy wspomagania AI dla Wojska. Idealne pod pump. OZE na pewno nie. To musi być coś Wow co będzie za chwilę na topie tak jak swego czasu OZE i Gaming. Czyli jak na dzis najbardziej AI.
WEYJDOM W PRODUKCJĘ GNOJOWICY ZELUŚ JAK MNIEMAM. ANALFABETO.
Stawiam na AI. Historia lubi się powtarzać. Kurz opadł po Ciasteczkach zostałeś Rysi chyba tylko Ty. Choć nie wiem jaka twoja rola to stawiam że jesteś opłacanym marnym trolem aby wszystkich zniechęcić. Więc. Nie biorę Ciebie pod uwagę do oceny czy warto to coś kupić czy nie.
Dnia 2024-02-11 o godz. 22:34 ~Wald napisał(a): > Stawiam na AI. Historia lubi się powtarzać. Kurz opadł po Ciasteczkach zostałeś Rysi chyba tylko Ty. Choć nie wiem jaka twoja rola to stawiam że jesteś opłacanym marnym trolem aby wszystkich zniechęcić. Więc. Nie biorę Ciebie pod uwagę do oceny czy warto to coś kupić czy nie.
ZELUŚ MUNDRALO KUPUJ NAWET PKC MULTUM WORKÓW TEGO OBORNIKA TYLKO PO CO SIĘ TU PYTASZ ??