• Co tak spadło? Autor: ~F4 [37.47.94.*]
    Jw
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Expert [46.134.134.*]
    Słabe informacje z wojny dla Ukrainy. Brak kasy od USA. Przed wynikami znowu powinno pójść w górę. Ale póki jest wojna, nie ma co liczyć na duże wzrosty.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~As [5.173.186.*]
    Jest stagnacja, a nie słabe informacje. Tramp robi co może by przeszkodzić demokratom, ale za to jest pomoc z Europy. Każdy widzi to co chce, a kurs poddaje się drobnym spekulantom, bo w spółce nic złego się nie wydarzyło.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Expert [5.184.227.*]
    Ukrainie brakuje pocisków, które mogliby dostarczyć amerykanie. Ale bez kasy tego nie zrobią. Ukraińcy z powodów politycznych wymienili dowódcę. Żołnierze są przemęczeni, bo Zelenski nie chce zrobic większej mobilizacji. Na froncie inicjatywę mają Rosjanie i to oni aktualnie zdobywają teren. Pieniądze z USA wiele by zmieniły i jest to kluczowe dla tej wojny.
    Ruskie też mają swoje problemy, ale raczej nie odpuszcza jeśli nie zostaną do tego zmuszeni.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~F4 [37.47.190.*]
    Ale wyleszczanie wczoraj poszło..ovostar chyba na zielono a ferrexpo lekki minus a dużo bardziej newralgiczna lokalizacja..widać że walka o akcje Astarty trwa
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~akcjonariusz [31.61.224.*]
    Nie ma co się użalać - ja dobieram, bo bardzo dobrze widać, że ktoś broni kursu i zbiera wszystko na poziomie 28,80 - jeżeli to główny akcjonariusz, to tylko dobrze świadczy o spółce.
    Więc sam się ustawiłem na minimalnym poziomie i wspieram zakupy.
    Jest nadal dobrze, a sądzę, że będzie tylko lepiej. Oby do czerwca.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Rumun [77.253.128.*]
    Ivanczyk siedzi na 28.00 , nie wiadomo czy teraz też będzie odświeżał zlecenie w nieskończoność jak kilka razy poprzednio ale jeśli tak to 28-29 jest najbezpieczniejszym poziomem do zakupu o najwiekszym zasięgu zysku do wyciągnięcia na tej spółce, już dwukrotnie się o to oparłem, szkoda tylko że za mało sprzedałem na górkach bo mimo wszystko jestem na longterm
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~rolnik [45.128.38.*]
    Na 28 stoi 200k od kilku tygodni, jakby faktycznie ktoś chciał sprzedać a nie tylko sztucznie zaniżać to od dawna może to zrobić.
[x]
ASTARTA -1,14% 43,55 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.