A dlaczego ty liczysz od 14? Ile było na BLU gdy weszła wieść o Saule? I o ile wzrosło? Przyjąłeś 14 za początek a gdyby był topem? Nie twierdzę, że tak jest ale raczej o to chodzi aw. A śmiało można to tak widzieć. Ba na pewno Ci którzy mieli akcje za jakieś dosłownie grosze i sprzedali po 10-14 mogą to tak widzieć. Sprawdź jeszcze obroty z tamtego okresu. Pomnóż i wyjdzie jakie miliony ktoś przytulił. Wystarczy nie blokować się na żadne widoki.
Liczę od 14, bo wtedy były największe obroty, bo wtedy były głośno, że Saule wchodzi przez Blumeranga.
Niektórzy wiedzieli wcześniej, jak dopiero pojawiały się informacje, i wtedy było po 10.
Nie ma tutaj osób, którym na Saule wzrosło od groszy, bo jak były grosze, to był martwy Blumeranga, na którym nie było obrotów. Jeśli ktoś miał groszowego Blumeranaga (i nie mógł sprzedać, bo spółka była praktycznie martwa bez obrotów) i już o tej spółce zapomniał, to miał mega wzrost, ale....przypadkiem.
Na SAULE nie było żadnego znaczącego wzrostu. Od wejścia na giełdę jest trend spadkowy i tylko czasem pojawiają się wybicia.
Nikt zatem na SAULE nie mógł zarobić kroci jak pisze AW.
Oj ama ama ja am.woele spółek co sa warte 7 10 15 groszy i sobie leza od lat a może urosną. Fakt bl nie miałem.i żałuję bo bym bul na tamten czas zarobiony po uszy
O to chodzi, że ja nie wiedziałem, Ty też nie. Nawet mistrzu nie wiedział. Ale kto miał wiedzieć ten wiedział. Najdziwniejsze jest to, że płacono więcej za wizje że Saule wejdzie niż za samo Saule. Mozna ro tłumaczyć tym, że w międzyczasie zaufanie zostało nazwijmy To nadszarpnięte. Niemniej ktoś akcje miał i sprzedał je z wielkim biciem.
Wszystko przed Saule, jak się od niech na wieki całkowicie
Odp...li Columbus i Mafia giełdowa Ciszewskiego i dziwnych spółek, wejść, fake kominukatów na podbitki kursów.. nagłych wyjść cichaczem ze spółkek ( a jakże na szczycie/górce- to oczywiście przypadki, same przypadki, bo giełda to przypadki i wasze ryzyko, więc Oni zawsze mają szczęście i wcyhodzą na górce lub przed złym espi, mali zawsze pecha)
A Krakusy grupa ciszewskeigo chichocą... co tu znowu wymyślić.. Może ESPI, że SAULE wyprodukuje kruszczące się moduły dla NASA, Albo nie..że Saule produkuje rakietę w Elonem Muskiem.. A czemu nie... po tygodniu napiszemy, że się pomyliliśmy, że deal nie doszedł do skutku.. ale no był w planie!