• Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Hmm [5.173.232.*]
    Strasznie ciężko znaleźć, chyba dlatego taka słaba sprzedaż bo trailer za setki tysięcy ciężko odnaleźć.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Kurlewski [79.184.164.*]
    WIesz, sytuacja jest mega śmieszna, bo prezes lubi lecieć w klocki.
    W ESPI chwalił się, ale jeszcze 2020/2021 temat został zabity. Soczki dostały zaliczkę i grały w grę, bo roboty nie zrobili żadnej, no poza tym że proponowali coś co mocno zrzynało z jednego z trailerów Wieśka (bo wiadomo, Wiesiek to moc i potęga).
    Niemniej, kłamczuszek wiedział, ze jak powie ze temat zdechł, to go rozszarpią inwestorzy, wiec zamknął i udawał (kłamał na czacie, ze temat jest grany, xd)
    W ogóle kłamanie na czatach inwestorskich to jest coś co przechodzi? Bo widać, ze Wolf może każdą głupotę powiedzieć, zero weryfikacji post factum.
    Ale zapytaj sie za co oni przeżyją ten rok...
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~WolfKłamiesz [79.184.164.*]
    https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/jakub-wolff-prezes-the-dust-krzysztof-wagner-ceo-two-horizons-oraz-michal-ojrzynski-ceo-game-island-start-6-czerwca-o-godz-1100,536

2022 - jeszcze grał trailem od jucie xd

https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/jakub-wolff-prezes-zarzadu-krzysztof-wagner-i-michal-smolka-czlonkowie-zarzadu-the-dust-sa-start-23-maja-o-godz-1200,618

tu macie odpowiedź, prezes was nakarmi akcjami spolek zaleznych (chciał wcześnie pewnie) i z tego się chce utrzymać. tak to durny pomysł xd
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Jarko [37.47.244.*]
    Dzieki ze wstawiles. Ja juz zapomnialem o tym haha. Widac czarno na bialym klamstwa prezesa.
    Jeszcze pozwole sobie zacytowac czesc: "Szacujemy, że zwrot recoup nastąpi przy sprzedaży około 200 tys sztuk. Od tego momentu The Dust będzie partycypować w przychodach ze sprzedaży gry." Czyli thd zacznie odnotowywac przychody ze sprzedazy po przekroczeniu 34 milionów zlotych sprzedazy gry. Hahahha trzymajcie sie cieplo, a zarzad do odpowiedzialnosci niech zostanie postawiony
    Nawet wiecej niz 34 mln bo przyjalem 170zl a tam przeciez jest jeszcze vat. Takze no. Powodzenia!
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Wolftooszust [31.0.92.*]
    Oni 200 k, nawet 20k kopii zobaczą jak świnia niebo. Gdzie ten srostuch i smocze kule co naganiali? Za co chcą to studio te mendy utrzymać? Amatorzy to na truskawki xd
    Dokładnie 20k jest mozliwe ale nie 200. Nie mowiac o tym ze prezes obiecal espi zaraz po zworcie kosztos hotelu. Ciagle czekamy na chociaz jedna zlotowke zysku z hotel renovatora
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Ojojoj [31.0.92.*]
    No ofc że nie ma nic, on tylko kłamie. Pamiętam jak tutaj insajderzy po spotkaniach dla akcjonariuszy opowiadali że już już juice trailer będzie - do odkopania, xd.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Jestem, dobieram sobie i mam już średnią 10.2. Wiem po prostu co to jest kapitalizacja w przeciwieństwie do was.
    Wasze płacze nie zmienią tego, że HR im wyszedł i Serum też wygląda na to, że im wyjdzie.
    Inkwizytor już dawno jest w cenie od czasu demo gdzie kurs zaczął dołować, więc bardziej nie spadnie, ale to od dema było wiadome, że ta gra nie będzie super sukcesem. Chociaż przyznam, że nie spodziewałem się, że będzie aż taką wtopą i liczyłem.
    Sprzedaż byłaby dużo lepsza gdyby nie pazerność i głupota wydawcy, który nie dość że dał cenę zaporową (jak ktoś chce odkopać co pisałem to znajdzie, że pisałem że 30$ to powinno kosztować max 35$ z -10% przy premierze), nie zarzucił standardowego -10% w pierwszym tygodniu premiery to nawet na wszystkich platformach tego nie sprzedaje np. GOG tego nie sprzedaje mimo, że Kalypso tam jest - to jest po prostu dramat ze strony wydawnictwa, że tego nie chciało im się nawet ogarniać. To tylko można Kalypso gratulować, że są patałachami, którzy wtopili ponad mln Euro i nawet nie starali się tej wtopy ze swojej strony zmniejszyć tylko machnęli ręką.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~dragonball [31.0.77.*]
    Klamales że to sukces będzie oszuście.
    HR im nie wyszedł, lol. Przestań kłamać oszuscie
    Dragon kombinujesz jak kon pod gore. Skoro tak sobie usredniasz przy tym wolumenie to albo klamiesz albo tych akcji masz malo(tydzien temu pisales ze masz srednia 13 a zaczynales kupowac przy 20). Zreszta mniejsza z tym. To Twoja sprawa i Twoje pieniadze, ale zrzucanie odpowiedzialnosci za klape na wydawce jest smieszne. Skoro zarzad klamie to bedzie klamac dalej.
    Lol. Wydawca, który nie wydaje gry na wszystkie platformy bo zapomniał i który decyduje o ostatecznej cenie nie jest winny niczemu xD
    Przestań kłamać pisze jakiś wariat który podszywa się pod innych. Oszust krzyczy łapać oszusta. A to ci dopiero.
    Swoją drogą gdzie jest Hubert co tak się odgrażał że fabuła będzie beznadziejna bo tylko on potrafił pisać... A fabuła to w zasadzie jedyna rzecz, którą ludzie chwalą?
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~dragonball [31.0.77.*]
    Chyba niezbyt, bo chwała świat Piekary, a o fabule mają raczej mierne zdanie.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~dragonball [37.47.241.*]
    Tak ludzie grają po 4-5h i chwała świat Piekary, ale piszą że fabuła do bani xD już głupszym nie można być.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~dragonball [83.24.78.*]
    Masz wyżej w poście, ze fabuła nudna, dialogi drewno i beznadzieja, świat ciekawy.
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~FantastycznyPanMysza [79.184.165.*]
    No np tu macie początek tego co się teraz dzieje
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Uhm [83.24.78.*]
    I mordo, jak podrzucisz jakieś imię, to daj komunikat spółki o tej osobie, profil LinkedIn bo na razie uprawiasz hearsay mocne. Ale no..btez coś się tu pojaei
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~PrezesTysiąclecia [89.64.2.*]
    Dlaczego jako potężny prezes jestem tak szkalowany? Szanujcie mnie i przestańcie kłamać!!!
  • Re: Szukam linku do Trailera od JUICE Autor: ~Hm [31.0.77.*]
    Ciekawe czy ktoś za to poleci. SI wywaliło prezesa, a tu? Też powinno coś się zdarzyć...
[x]
THEDUST 13,23% 0,98 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.