• Wznowienie notowań Autor: ~zielony [188.146.114.*]
    Proszę nie wprowadzać w błąd. Niesamowity jest poziom dezorientacji inwestorów oraz brak wiedzy. Wniosek, zatwierdzenie akcji, przejście procesu, w sądzie to trwa kilka dni. Nie ma co siać paniki. Hasło myślę że odwiedza dziś lub jutro oparte o.. fusy? przeczucie?
    Przyjęty prawomocnie wniosek o zarejestrowanie akcji które już każdy widzi na koncie, teraz czekamy na wprowadzenie do obrotu nowych akcji. Ktoś mądrze blokuje ruch, spółka rozgrywana inaczej niż poprzednie.
    Giełda uczy cierpliwości. Lepiej jak by ktoś zadzwonił do sądu gdzie skierowany wniosek i zapytał na jakim jest etapie a magia pryśnie pozostaną fakty.
    Pozdrawiam
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~Aldi [193.28.84.*]
    Z tą rejestracja mógłbym się zgodzić bonusowych ale stare akcje powinny być notowane a nie są z powodu zgłoszenia skargi inwestorów że ich oszukał prezes chyba że teraz będzie inaczej i wszystkie akcje stare i nowe będą notowane razem od ceny 0.393gr.
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~HienyKwiczaGlodne [5.173.192.*]
    Dnia 2024-02-10 o godz. 10:12 ~Aldi napisał(a):
    > Z tą rejestracja mógłbym się zgodzić bonusowych ale stare akcje powinny być notowane a nie są z powodu zgłoszenia skargi inwestorów że ich oszukał prezes chyba że teraz będzie inaczej i wszystkie akcje stare i nowe będą notowane razem od ceny 0.393gr.

może po to zrobil. INWESTOR...byście nie zebrali .za dużo.
    Byl czas trzeba było brać..TERAZ nie pysk.

• Re: Wznowienie notowań Autor: ~Aldi [188.146.239.*]
    Starałem rozmawiać normalnie ale widać z takim przyglupem nie da rady pysk masz ty i nadodatek kłamliwy nagonie .
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~Sory [5.173.192.*]
    Pisalem że pyskuja tu na forum...
    Sory
    Mnie interesuje kto tu WCHODZI...co po zleceniach K widac. .
    Dziś mozna tylko czekać.
    Mnie pozostalo kilka szt. myslalem tez ze dokupie po przecenie..
    Nie ma jak...ZAWIASY

• Re: Wznowienie notowań Autor: ~Aldi [193.28.84.*]
    Twój problem to żaden problem mam zawieszone ponad 100000szt i złodzieje nie otworzą przez nastepny rok i co?
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~Procterowiec [94.240.0.*]
    Zielony masz racje.
    Ja też przychylam się do takiej konkluzji, że akcje stare i nowe będą notowane od tego samego dnia.
    Czytałem artykuł z M. Patrowicz, w którym mówił dopuszczeniu do notowań do 24 lutego oczywiście tego roku.
    Pozostaje nam czekać.
    Pozdrawiam
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~0bserestor [31.60.109.*]
    24 02 2024 start notowań starych i nowych
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~0bserestor [31.60.109.*]
    Poniedziałek jedziemy dalej
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~leszczyk [31.135.162.*]
    Na FORUM IF SE nastała cisza,,, KLAUŁNY zniknęły........
    Przed nami prawdziwa ODSŁONA ..................
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~Andy [37.30.18.*]
    Na bonusowymi śmieciu jestem stratny -3zl a jeszcze tego syfu nie zatwierdzili a mialobyc darmowe parowy utopi nas kmf.gpw I parowa super dywidende nam zafundowali.
    To nie są akcje bonusowe tylko akcje śmieciowe
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~0bserestor [31.60.81.*]
    Poniedzialekwtorek1400zl
    Zakładać sprawy zbiorowe o kradzież pieniędzy na gpw może coś odzyskamy od parowy lub gpw tego szlamu nie odwiesza przez nastepny rok będzie to samo co na ifcapitat okradli nas w majestacie prawa beż wyroków sądu skazujących.
  • Re: Wznowienie notowań Autor: ~denis [31.60.30.*]
    dzis prawdobodobnie ruszy bedzi egrubo nawet 1400zł
    Stop .okradaniu inwestorów na giełdzie brak komunikatów od knf co dalej z notowaniami ifsa
[x]
IFSA -93,64% 0,39 2024-01-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.